Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie czaje do końca z tymi punktami i czy w końcu to jest darmowe czy nie - chodzi mi oczywiście o seokatalogi. Dziś już mam zero punktów i coś takiego :

Dostępnych Katalogów: 0/535 z 646

A dodałem może do 20 katalogów. Limit mi się wyczerpał ? Czy jakimś cudem samo pojechało automatem. ....

Ja również nie czaję tego. Wczoraj zarejestrowałem się w serwisie. Napisałem opis i czekałem na akceptację moderatora. Dziś loguje się do systemu a tutaj niespodzianka. Mojej strony w ogóle nie ma, a za to mam 3 inne projekty:

example-narty.pl

example-narty.pl/sklep/

www.example-kwiaciarnia.pl

Nie mogę usunąć tych projektów, które w ogóle nie są moje, a nawet nie mogę stworzyć nowego, gdyż strona nie chce się przeładować. Punktów też mam już 0 mimo ani jednego dodanego wpisu. Poczekam, że auto coś nam wytłumaczy co z tym jest nie tak...

multikomto

Jak mogę to zgłaszam błędy:

- na pierwszej stronie dodawania można kliknąć na napis "Dodałem" lub sąsiadujący, błędy czy coś podobnego, ale jak podczas dodania przejdziemy na drugą stronę, to niestety, ale te dwa przyciski tekstowe nie działają.

- nie wszystkie katalogi od razu kierują na formularz dodawania stron

multikomto

Ode mnie:

-nie działa paginacja w liście katalogów dodanych

-nie działa paginacja w liście katalogów odrzuconych / błędnych

-brakuje zmiany statusu dla katalogu ;)

-brakuje zmiany typu płatny/darmowy/darmowy PR X/Płatny PR X/Link zwrotny

-brak możliwości eksportu listy dodanych

-nadal byłbym za losowymi urlami po wygenerowaniu synonimów

-możliwość wyboru kilku kategorii

-w seokach nie można znaleźć wpisu po adresie

Ale działa fajnie ;)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Małe przepracowanie w ten weekend precle poprawiałem oraz server pocztowy musiałem dokonfigurować i inne mniejsze projektu.

* Skrypty są cachowane więc dodałem do query ?123 inny ciąg co wczyta nową wersje

-nie działa paginacja w liście katalogów dodanych

-nie działa paginacja w liście katalogów odrzuconych / błędnych

Poprawiłem

-brakuje zmiany statusu dla katalogu wink.gif

Da się zrobić jedna linijka, tak się zastanawiałem na dodaniem daty dodania :)

-brakuje zmiany typu płatny/darmowy/darmowy PR X/Płatny PR X/Link zwrotny

Dużo osób klikało więc jak jutro się zajmę dofiltowaniem tego. Choć ostatnio stworzyłem nową bazę i na pewno jest lepiej

-brak możliwości eksportu listy dodanych

zawsze mam przycisk csv więc i tutaj dodam także

-nadal byłbym za losowymi urlami po wygenerowaniu synonimów

?? {$anchor|anchor2}

Mało osób korzysta z taga [$1] a warto dobrze nadaje się do przemieszczania zdań

-możliwość wyboru kilku kategorii

Miało być na weekend ale wyszło jak wyszło małe przepracowanie. Musze zmienić zapytania do bazy by wybierało np 3. Ale chyba będzie podobnie jak w dodawarce do precli będą zaznaczone 2 dodatkowe kategorii i będzie można usunąć je jak nie będzie pasowało,

-w seokach nie można znaleźć wpisu po adresie

Jest nawet api do szukania ale go nie udostępnili wszystkie katalogi maja inne patterny np szukaj,slowo.html szukaj,slowo/ . Jak bym miał cały httacess od seokatalog było by inaczej a tak po omacku np tutaj wyciekł kod ale coś stary https://www.znajdujesz.net/

Choć ostatnio stworzyłem nową bazę i na pewno jest lepiej

Tylko żeby nie usunęło przy zmianie bazy już oznaczonych jako dodane :) A co do urli, to chodziło mi tez o limity w katalogach i jakby mi wylosowało np. z 6 linków to byłby kłopot.

zapomniałem:

-proponowanie kategorii

A co do szukania to jak znajdę taki katalog co miał wybór szukania: w opisie, w tytułach, w czymś jeszcze to może wtedy coś się uda wskórać :)

EDIT: szukanie, inżynieria wsteczna dała radę:

?action=search&search=tosiek.pl&page=1

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności