Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Przy dodawarce do SEOków nie musisz czekać na akceptację :) Mi się już skończyły katalogi bo nie ma kategorii ;/

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

seoKaty z tego projektu masz tutaj: https://www.dodawarka.info/seokat.php - żeby Ci się wyświetliła lista musisz dodać kategorie niezależnie od innych projektów i wybrać akcję Do dodania :)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Nadal:

-brak możliwości zgłaszania podkategorii do niewybranych katalogów (najwygodniej z jakieś 5 katów/ captch na stronę :P)

-może import listy katalogów / dodanie katalogu ?

Brakuje opcji zgłaszani podkategorii i /lub kategorii tj. jedna lista rozwijana z głównymi w tym jedno pole: ZGŁOŚ GŁÓWNĄ a drugie to nazwa kategorii i jeśli wybierze się główną z listy to zgłasza jako podkategorię.

Tak z uwag, to coś sesji mi poprawnie nie trzyma, gdzie nie kliknę, to przechodzi do strony logowania i tak w kółko, żeby wybrać np podstronę z edycją opisu, to muszę się naklikać nieźle od kilku do nawet kilkunastu razy i dopiero łapie... Dziwne jak dla mnie. (firefox 4.0.1)

Poza tym dodawarka jak dla mnie lux! Jak przemagluje ważniejsze projekty do seoków, to pewno dokupię punktów ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@zielony_gremline...

Korzystasz z jakiegoś proxy etc gdyż po zalogowaniu można jedynie korzystać z serwisu z tego IP z którego się zalogowałeś w innym wypadu wylogowuje

@Xemix

Prześlij mi ta listę na e-maila

_____

Co mnie wkurza osobiście w mojej dodawarce to iż nie ma opcji automatycznej sprawdzania czy wpis jest i to będę musiał wprowadzić. Klikasz na "Sprawdź" na dole i sprawdza pokolei z listy które są i to tak na poniedziałek na pewno dodam

sorrow przy sprawdzaniu czy wpis jest uważaj bo nie wszystkie katy zwracają:

/Przykro nam ale brak danych odpowiadających Twojemu zapytaniu \:\(/i

Niektóre zwracają wynik jakby znalazło ale wszystko jest puste (id wpisu w adresie, opis, tytuł):

5hXpS.png

albo przy niestandardowych skórkach maja inną budowę, dlatego dobrze też jest sprawdzić czy w docelowym adresie wpisu jest link do konkretnej storny :P I jeszcze przekierowania z www na bez i vice versa, przekierowują bez query stringa.

I nadal byłbym za zgłaszaniem kategorii w dwóch listach rozwijanych:

jedno: lista głównych kategorii + pole jako zgłoszenie głównej

drugie: nazwa kategorii, zależnie od pierwszego albo główna albo podkategoria

Niektóre zwracają wynik jakby znalazło ale wszystko jest puste (id wpisu w adresie, opis, tytuł):

takie coś zwracają chyba niektóre katalogi, gdy wpis wisi jeszcze w moderacji, takie same wyniki wyrzuca narzędzie miona do sprawdzania wystepowania wpisu w SEOkatach

moskit niestety ale nie tylko gdy wisi w moderacji :) Zna ktoś sposób na to czy sprawdzić czy dana strona jest już dodana bez pobierania id kategorii i podkategorii i próby zgłoszenia?

Powiem w ten sposób. Jeżeli dotychczasowe półdodawarki przyspieszały dodawanie, to ta dodawarka jest mega przyspieszająca. Bardzo się ciesze sorrow, że stworzyłeś tą półdodawarkę. Wielki plus dla ciebie. Polecam i mam nadzieję, że od czasu do czasu przejrzysz bazę tych seokatów.! :P

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności