Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W sumie można dodać do jednego worka [błędne] :0

OK wczoraj jeszcze miałem małe błędy z sprawdzaniem linków ale teraz już działa.

Wystarczy kliknąć na "Sprawdź czy są" a system sam sprawdzi czy są wpisy w katalogu jak jest pogrubione to znaczy iż wpis został znaleźiony i można { sprawdzić np "S" }kliknąć na "JEST"

Mała aktualizacja od tygodnia zmieniałem listę wszystkich swoich katalogów i tak zrobiłem także aktualizacje seków był mały błąd i około 500 nie zostało dodanych do bazy.

Za około godzinę dwie skończy się sprawdzanie a do jutra powinny być dodane nowe kategorie. Aby zaktualizować kategorie należy je ponownie dodać nie zostaną nadpisane obecne statusy

Dzięki za świetne narzędzie :-)

Co do działania - mam wrażenie, że ginie (resetuje się) lista katalogów dodanych/błędnych jeśli usuniemy wszystkie wybrane kategorie i dodamy nowe.

Reszta działa super.

PS: Wczoraj coś się zmieniło w kwestii (sposobu) dodawania kategorii czy po prostu jakoś inaczej wszedłem w tę funkcję?

Pozdrawiam

Piotr

Mam kilka spraw aktualnie teraz na głowie więc niech ktoś mi przypomni za tydzień :)

* RPC ping do dodawarki do precli

* Nowy sposób tworzenia tytułów

* Optymalizacja skryptów

* Importowanie opisów do dodawarki

etcetc etc

___

Poprawiłem aktualizacje kategorie teraz powinno być dobrze nie będzie nadpisywało

Nie wiem czy było zgłaszane ale dla mnie i myślę, że dla inny bardzo ważne byłoby edytowanie istniejących opisów, a dokładniej tytułów. Już mam kilka fraz wypozycjonowanych przez seosy, a chciałbym inne dodać, aby wykorzystać tą niepowtarzalną okazję dodawania strony do sesów, ale niestety nie mogę dodawać pod innymi frazami, gdyż nie uwzględniłem ich podczas pierwszej konfiguracji opisu. Czy można wprowadzić taką małą modyfikację? Chyba, że już jest, to jak to zrobić?

multikomto

Nie wiem jak miało działać te kilka kategorii z jednego katalogu ale z tego co zauważyłem to jeśli dodam do jakiegoś katalogu i oznaczę jako wysłane, a skrypt znajdzie w tym katalogu też inną pasującą kategorię, to później pojawia mi się ten katalog znowu na liście do dodania ale z inną kategorią.

Oczywiście dodać nie mogę, bo w katalogu pojawia się info, że adres już jest w bazie...

Pozdrawiam

Piotr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności