Skocz do zawartości

Problem z kategoriami i tagami na WP

KMlody84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W ostatnim czasie na mojej stronce postawionej na Wordpress - https://legendyfutbolu.pl pojawił się problem z kategoriami i tagami. Mianowicie bo kliknięciu w nie wyskakuje bądź błąd 404, bądź przenosi mnie na podstronę wpisu (jeżeli tag ma taką samą nazwę jak tytuł wpisu). Nie wiem czym to może być spowodowane, gdyż ostatnio nic nie zmieniałem w witrynie, poza aktualizacją WP do najnowszej wersji. Nie pomaga wyłączanie wtyczek, ustawianie kategorii jeszcze raz, zmiana skórki. Co ciekawe po ustawieniu bezpośrednich odnośników na domyślne, wszystko jest OK, ale na żadnych innych nie działa.

Być może problem wyniknął z tego, że na hostingu iswift.pl mieli jakieś problemy i kilka razy nie działała mi tam baza danych ("Error establishing a database connection" - po interwencji u nich wszystko wracało do normy).

Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim?

Ustawienia bezpośrednich odnośników:

własny format: /%postname%

htaccess:

# BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index\.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

</IfModule>

# END WordPress

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności