Skocz do zawartości

Spis katalogów omniADW

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Hm... dostałem odpowiedź z G dotyczącą NicTak.pl

Drogi właścicielu lub webmasterze witryny https://www.nictak.pl/!

Otrzymaliśmy od właściciela witryny prośbę o ponowne rozpatrzenie zgodności witryny https://www.nictak.pl/ ze wskazówkami Google dla webmasterów.

Sprawdziliśmy Twoją witrynę i uważamy, że niektóre lub wszystkie jej strony są nadal niezgodne z naszymi wskazówkami jakościowymi.

Aby zagwarantować niezmiennie wysoką jakość wyników w Wyszukiwarce Google, strony z witryny https://www.nictak.pl/ mogą nie być wyświetlane w wynikach wyszukiwania albo pojawiać się na niższych pozycjach, lub być w inny sposób uważane za mniej zaufane niż strony z innych witryn, które są zgodne ze wskazówkami dotyczącymi jakości.

Jeśli chcesz, aby Twoja witryna została ponownie uwzględniona, popraw lub usuń wszystkie strony niezgodne z naszymi wskazówkami jakościowymi. Po wprowadzeniu tych zmian odwiedź stronę https://www.google.com/webmasters/tools/rec...ideration?hl=pl i zgłoś witrynę do ponownego rozpatrzenia.

W razie dodatkowych pytań dotyczących sposobu rozwiązania tego problemu odwiedź Forum pomocy dla webmasterów, aby uzyskać pomoc.

Z poważaniem,

Zespół ds. jakości wyszukiwarki Google

czy jest sens coś zmieniać oprócz domeny?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

proszę o aktywację wpisów w katalogu www.hiroka.pl gdyż dodałem swój wpis parę dni temu i teraz gdy próbuje ponownie dodać nie pokazuje mi informacji jak w standardowych seokach że wpis jest już w bazie... Nie wiem czy strona została zaakceptowana czy wyleciała z zasobów katalogu, a nie ukrywam szkoda tracić unikalne opisy.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Lista katalogów: nudella.pl, hiroka.pl, okdar.pl, konafi.pl, puckal.pl, nictak.pl, sikak.pl, halif.pl, bawls.pl, huhsa.pl, wakaj.pl, sesia.pl, bilabo.pl, kikaj.pl, ogoda.pl, banioki.pl, zootra.pl, paken.pl, akapito.pl, exda.pl, axin.pl, evonia.pl, tambler.pl, akyz.pl, selvera.pl

483VIZBK

MIA6RJHW

LIM5PYA8

P2JUJL69

GZ12Q3A6

5EU9G3XI

59ZRZXB5

DZ4RDYL9

6N2GAA63

J2WP44Y3

jutro nowe aukcje na allegro.pl :D

Lista katalogów: nudella.pl, hiroka.pl, okdar.pl, konafi.pl, puckal.pl, nictak.pl, sikak.pl, halif.pl, bawls.pl, huhsa.pl, wakaj.pl, sesia.pl, bilabo.pl, kikaj.pl, ogoda.pl, banioki.pl, zootra.pl, paken.pl, akapito.pl, exda.pl, axin.pl, evonia.pl, tambler.pl, akyz.pl, selvera.pl

91X3TWW3

77RHH7WX

ZJEXUC53

W9ESP9FP

1YZ34T3G

zapraszam do aukcji: https://allegro.pl/kody-do-platnych-katalog...1843164955.html

5GXWXH8Z

Wszystkie kody wykorzystane - dzięki.

Od ponad 9 lat nasze biuro tlumaczeń świadczy najwyższej jakości usługi językowe.

Korzystają z nich tytani polskiej i światowej gospodarki a także instytucje publiczne.

Pracujemy dla: Getin Bank, ING Bank, NOBLE Bank, Interia, SIEMENS, ASUS, Hochland, ZUS, NFZ i wielu innych.

10 lat doświadczenia! Biuro Tłumaczeń Arte et Lingua - tłumaczenia pisemne oraz obsługa językowa konferencji.

JSDCZ3C4

P8959T3T

Jak wygląda sprawa indeksacji wpisów w tych katalogach? Kupiłem jeden pakiet wpisów na allegro, strony zostają dodane automatycznie zaraz po wysłaniu wpisu, części z nich zaindeksowała się już na drugi dzień a część wisi od tygodnia, wpisy pingowane codziennie i nic.

Dodając wpisy kopiowałem wcześniej przygotowane opisy z worda, każdy opis w miarę inny, sporo synonimów itd. jednak kopiując opisy do okna w katalogu niestety pokazywało mi "0/500" znaków ponieważ nie zmieniłem nic w skopiowanym już opisie w oknie katalogu (wiem, wystarczyło spację walnąć). Czy to może być powodem tak słabej indeksacji?

Proszę się nie śmiać, jestem laikiem w tym temacie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności