Skocz do zawartości

Czego mi brakuje mi wyszukiwarce google

jesu

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje dyskusje na temat wad wyszukiwarki google. Na jakie elementy narzekamy, czego nie możemy wyszukać. Kwestie techniczne. Proszę o nie pisanie o spamie itd bo nie tego dotyczy watek

Co mnie wkurza w google:

1) brak mozliwosci wyszukiwania dokladnych fraz ze znakami specjalnymi ($,#)

2) czepianie się kiedy używam site: inurl: ile razy mam udowadniać, że nie jestem robotem

3) ograniczenie liczby wpisanych elementow w zapytaniu (uzywam duzo "-" na wylaczenie, np pis -smolensk -kluzik

4) brak "semantyki" zapytań. Aby wyszukac wszystkie filmy z bazy imdb z lat 90tych w ktorych jest zaindeksowane wyrazenie "dogs", chcialbym to zrobic przez intitle:year[1990-1999] dogs site:imdb.com

5) Brak wyrażen regularnych w wyszukiwaniu

6) Jest opcja "najnowsze", "ostatni tydzien" i inne sortowania po dacie dla video i tekstu dlaczego nie ma dla zdjęć?

Kto następny? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności