Skocz do zawartości

Zrzuta na "Premium Themes"

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu przejdę do rzeczy:

Upatrzyłem sobie szablon pod wordpressa ze stajni Solostream. Niestety kosztuje 79$, czyli trochę więcej niż jestem skłonny zapłacić. Mają jednak promocje "3 w 1" i za te 79$ można wziąć 3 szablony...

Ja potrzebuje tylko jeden, więc szukam jeszcze dwóch chętnych (albo jednego, który weźmie 2 szablony). Zapłacimy 79$ za 3 szablony, czyli po ok. 70zł na łebka. Ktoś chętny? :)

Mile widziana osoba z PayPal'em - sam nie używam tego portfela.

pozdrawiam

Michał

Strasznie slabe maja te theme. Powiedz, ktory Ci sie spodobal, bo sporo takich co oni maja to widzialem bardzo podobnych darmowych (nie zaden warez czy nulled, tylko w pelni legalne darmowe).

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności