Skocz do zawartości

Korzystacie z golarek Philips serii RQ11 i RQ12?

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Kolejna prywata, ale co tam.

Używa może ktoś z Was nowych golarek Philips RQ11 lub RQ 12? Są to dokładnie modele RQ1150, RQ1160, RQ1180, RQ1250 i RQ1290.

Ciekawi mnie ta możliwość golenia się z żelem lub pianką. Zdaje to w ogóle egzamin?

BTW dziwna tendencja jest w Philipsie - odchodzą od ładowania kablem, wszystkie nowe produkty posiadają jedynie podstawki ładujące. Czy nie zdarzyło Wam się nigdy, że chcecie się ogolić, a akumulator jest wyładowany? Mi wiele razy.

Jakbyście mieli jakieś doświadczenia z tymi nowymi modelami, dajcie znać.

Nie wiem skąd też te rozbieżności w cenach - model RQ1150 kosztuje 270zł, a najwyższy - RQ1290 - 1500zł.

Jedynymi różnicami, jakie zauważyłem, są niewielkie różnice w pojemnościach akumulatorów, stacje czyszcząco-ładujące i pokrowce. Dziwna sprawa.

Pozdrówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności