Skocz do zawartości

Zaplecze wyprzedziło stronę główna

fluore

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze zoptymalizuj stronę pozycjonowaną, wordpress sam w sobie jest świetnie zooptylmalizowanym pod SEO CMSem/blogiem strony docelowe już nie zawsze.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ponadto zdobywaj linki do strony głównej z innych źródeł, aby wzmocnić jego pozycję. Może bardziej agresywnie linkujesz zaplecze, a zbyt mało stronę docelową?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ja mam taką samą sytuację, że zaplecze mi wyprzedziło stronę docelową, ale obydwie są w TOP 10, więc się nie przejmuje. Musisz lepiej podlinkować stronę docelową, zrób jeszcze kilka innych zaplecz, niekoniecznie dając tak dużo linków na nie, aby Ci znów nie wyprzedziło :-) Ja stosuję mniej więcej teraz taki układ. Pcham zaplecze na 30-100 miejsce i tworzę kolejne i tak do osiągnięcia zamierzonego efektu.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Często tak jest, ale jest to zjawisko przejściowe - oczywiście jak serwis jest prawidłowo pozycjonowany.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Często tak jest, ale jest to zjawisko przejściowe - oczywiście jak serwis jest prawidłowo pozycjonowany.

Nawet bardzo często o ile ktoś linkuje zaplecza :)

Zdobywaj kolejne linki z zaplecz, katalogów czy też skąd Cię wyobraźnia poniesie do strony głównej a wszystko będzie po Twojej myśli.

@G.Krawczyk: Autor nie podał frazy, na jaka pozycjonuje. Pozycjonowanie owszem to nie tylko 301, ale czasem takie przekierowanie wydaje się być sensowne :)

Z innej beczki: zrobiłem ostatnio 301 z jednej zapleczówki (która właśnie wbiła się nieźle na jedną frazę) i idzś widzę, że zniknęła z SERP'ów na tę frazę i nie została zastąpiona stroną docelową... To objaw przejściowy? Mieliście tak może?

Jak strona zapleczowa to WP z 10-15 artami, to wynika z tego, że jest tylko Twoja.

A z tego wynika, że strona pozycjonowana wymaga porządnej optymalizacji.

Z jednej zapleczówki (po opisie zakładam, że typowa na PiO) nie można mówić o mocy a mikro mocy.

Jak chcesz mocy to pozyskuj inne linki dla strony docelowej (sposobów jest mnóstwo - zakup, wymiana, precle, katalogi, własne zaplecze, fora itp...)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności