Skocz do zawartości

ogame

jubi

Rekomendowane odpowiedzi

gra, grał ktoś z was w ogame? jeżeli jeszcze nie, to proszę was, nie szukajcie jej, nie zaczynajcie w nią grać, nawet się nad tym nie zastanawiajcie!!

siedzę już nad tym 2 tygodnie, wciągnęłem się strasznie, nie odchodzę od komputera (wcześniej odchodziłem bez żalu kiedy coś się instalowało, nawet czasami chciało mi się spać. teraz nawet zasypiając myśle tylko o jednym - flota... jestem stracony... :blink:

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie była mania na to w całym liceum :D

mnie też to wciągło. ale tak wyszło, że przez trzy dni nie mogłem grać, potem wracam, patrzę: wywalili mnie z sojuszu, wydoili z surowców, zamknęli dostęp do forum. wkurzyłem się i przestałem grać :blink:

A ja gralem kiedys na Uni2. Teraz "gram" na uni30. Jakos nie czuje, zeby mnie gra wciagnela. Moze to wina przerwy w sierpniu i wrzesniu? Zreszta, jak juz mam flote, to gra staje sie dla mnie nieciekawa...

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Tez gralem kilka z 10 dni w wakcje... na poczatku gram... ale takie nudy ze sie nie da... ale wszyscy sie podniecali 'jaka super' to pomyslalem ze moze pogram dluzej ale im dluzej gralem tym nudniejsza mi sie wydawala... az w koncu wywalilem ja z ulubionych...

Bardziej wciagnela mnie swojego czasu gra The Crims... nawet w 2 edycji na koniec bylem w TOP100 chyba na 52 miejscu... i to byl moj koniec z ta gra...

ogolnie gry to strata czasu - czasem gram w moja kochana strategie "Cossacks" ;) no ale to juz inna bajka ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

jez, ja przegrałem dosyć sporo czasu na Cygnusie. Ponad 2.5k godzin na głównej postaci. Ale zasadniczo rok temu dałem sobie spokój.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Kiedyś grałem w ogame, the crims i hattrick, ale szybko zrezygnowałem bo gry były naprawde nudne - sam nie wiem czemu ludzie tak sie nimi ekscytowali.

Jedyne gry w które dłużej grałem to Managerzone i DarkThrone :brawa:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Gralem w crimsy... znudzilo mi sie.. gralem w ogame, ale za duzo czasu na to schodzilo, wiec dalem sobie zupelnie spokoj :]

Teraz bawie sie w gierki na enginie Vallheru i jest cool :] Przynajmniej nie trzeba siedziec nocami, a jak nie wejde na serwer codziennie, to tez nic sie nie stanie :]

Podpis tu, podpis tam, podpis dobrze zrobi nam :P

Bloga sobie zrobilem

A od 1.kwietnia jestem

MCP.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności