Skocz do zawartości

ogame

jubi

Rekomendowane odpowiedzi

siedzę już nad tym 2 tygodnie, wciągnęłem się strasznie,

dwa tygodnie, hehe:) poczekaj jak posiedzisz kilka lat. Najgorsze są zwalone imprezy, bo fs wraca:/

Kiedyś to rzuciłem ale po prawie roku znów gram:) Z tym, że teraz już nie gram aż tak nałogowo

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
archeologia rules ;]

Szukałem innego tematu o największych forach, ale nie mogłem go nigdzie znaleźć a ten mi się temat jakoś rzucił w oczy;) A, że na FF akurat odpalone tylko forum i ogame to pozwoliłem sobie odkopać temat;)

reasumujac chciales cokolwiek gdzies napisac aby sobie napisac? super

e?

chciałem napisać coś w temacie który znalazłem i nie coś tylko to o czym wspomniał autor.

Ty w tym momencie robisz ot i nabijasz sobie posty, nie wiem po co:/

to sie domysl po co:)

co do ogame - gram na 5 uni. zapraszam na forum ogame, did u5 - sa zdjecia z ostatniego zlotu ktory sie w ten łikend odbył:P

podejrzewam że nawet cała kupa ludzi pio nie wypiłaby tyle:D

gra ktos w rappelz?

73321314cb3.gif

to sie domysl po co:)

Się domyślam, domyślam:) to było pytanie retoryczne.

co do ogame - gram na 5 uni. zapraszam na forum ogame, did u5 - sa zdjecia z ostatniego zlotu ktory sie w ten łikend odbył:P

podejrzewam że nawet cała kupa ludzi pio nie wypiłaby tyle:D

gra ktos w rappelz?

Niestety na zlot się w tym roku nie wybraliśmy, ale reklamę robisz dobrą, może za rok?;) Ja gram na u17

Pamiętam, to było trochę dawno , wtedy to może z 6 uni max było. Jednego dnia nie działało ogame :D To był o wydarzenie, nawet trzęsienie ziemi w Polsce nie robiło takiego wrażenia :D.

Z tego co pamiętam to dorobiłem sie gwiazdy śmierci a potem to już sie znudziło.

Oj to musiało być daaaaaawno faktycznie. Teraz GŚ to głównie do FSow służą i czasem do rozbicia jakiegoś bunkru. Kwestia jest w jakim kierunku idzie uni, jeżeli coś się cały czas dzieje to ciężko się znudzić.

Jeśli chodzi o zamieszanie wywołane brakiem ogame to wcale mnie to nie dziwi, biorąc pod uwagę, że największym forum w Polsce jest właśnie board ogame:)

Teraz na topie jest

https://ikariam.pl/

a w ogame mam parę RW w ST

oj tak u mnie też znajomi ze studiów siedzą całe wyklady i w ikariama ciągną.

ST to jeszcze nie mój próg, ale jak już któraś próba moonowa się powiedzie to zapolujemy:)

A na którym uni te ST miałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności