Skocz do zawartości

Wstawianie kodu

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wyczytalem w helpiekodzik wrzucamy pomiedzy znacznikami <head> i </head> i po wszystkich meta tagach - tak tez zrobilem i 'Check Status' i nic kod wstawiony na stronie tak jak napisali :D dla spokojnosci sprawdzam czy czegos nie pominolem chyba, ze mam jakis oczoplas https://www.fotokids.ws/ jest, jest ale G. nie widzi... :blink:

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Spoko. Jak pisałem w innych wątkach - nie sugeruj się "check status". Jeżeli umieściłeś kod tak jak napisałeś, to teraz piłka jest po stronie G. Nie wiem jak będzie dzisiaj, ale do tej pory trzeba było czekać nawet kilka dni na zmianę "statusu" i pierwsze wyniki. Zbroj się w cierpliwość i zapomnij o "aktualnych danych" w GA :blink:

U mnie nadal jest

The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page. For Analytics to function, you or your web administrator must add the code to each page of your website.

czy oni rzeczywiscie sami to sprawdzaja nie rozumiem nic z tego... kod jest Check Status wychodzi, ze nie ma co zrobic?

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

• 1 miesiąc temu...

Sens? Jak potrzebujesz narzędzi analitycznego, to nie znjadziesz nic tańszego, praktycznie brak alternetyw: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=13875

I nie mówię tutaj o tradycyjnych statystykach mierzących ruch na serwisie, takich rozwiazan jest sporo, np. przyzwoite polskie stat.pl.

Minus jedne, ale istotny -- wszystko Goolge, Google wszystko o nas wtedy wie. Jeżeli Twoja reklma opiera sie na reklamie płatnej to OK, jak na tylko na SEO to jest hipotetyczne zagrozenie.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

a jesli na przyklad stronke tworzymy zeby zgarniac kase na adsensie to moze taki google analytics pomoc? bo jesli nastawimy sie na adwords to placimy i moga chciec nas miec dalej w wynikach zebysmy ciagle placili, ale jesli mamy adsense to nam placac oni tez zyskuja, wiec wtedy moze wtedy patrzac na korzysci swoje daja ciut wyzej nas? - zapewne nie :) hehe ale fajnei by bylo, wtedy zapewne sa obojetni na nasza pozycje, zgadza sie?

Nie ma sygnatury, tzn. jest że jej nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności