Skocz do zawartości

OmniADD - do ilu kat/prec dziennie dodawać

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Domyślam się że jak większość masz pewnie 1 - 3 opisy z synonimami co jest zdecydowanie za mało żeby to miało się jakoś sensownie zaindeksować

Od kiedy jakość tekstów ma wpływ na ich indeksację?

Na to ma wpływ jakość strony na której znajdzie się tekst.

Nawet 1000 krotnie powielony tekst, na dobrej stronie zostanie zaindeksowany w ciągu kilku minut.

Nawet najbardziej unikalny tekst na stronie byle jakiej może się nigdy nie zaindeksować bez dopalaczy.

Pozdrawiam,

Mariusz

A to Ci dobre.

Czyli duplicated content możemy spokojnie pozycjonować tak ? Wszystko nam sie zaindexuje , bez problemu? Musimy miec dobrą strone jedynie?

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Z tego co pisze Kolotek OX to nie za bardzo.

A ja mam pytanie - załóżmy, że już przeleciałem całą bazę 3 artykułami z synonimami, ile katalogów przyjmie drugi raz tą samą stronę, zakładając że za drugim razem puszczę ją z 10 artami z synonimami??? Wordpressy przyjmą a inne?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

@Kojotek_OX

Jak dla mnie możesz się wymądrzać ;) Byleby coś konkretnego z tego wynikało.

Jak już coś takiego piszę, to zawsze w oparciu o prowadzone wcześniej testy.

I podtrzymuję poprzednie :D

Fakt nie sprawdzałem tego na Twojej dodawarce i tu należałoby wziąć pod uwagę czynnik czasu. Bo działa bardzo szybko. Być może wtedy taki parametr jednak należy brać pod uwagę.

Przy trochę mniejszym tempie można walić małą ilością kombinacji.

Jeśli robiłeś gruntowną analizę a nie jest to wynik 1-2 testów, to warto by było podać przynajmniej proporcje.

Dodając do xy katalogów dla skuteczności należy utworzyć minimum n opisów.

Bo jak już widać wyżej, 10 została przyjęta jako pewnik.

@john80

Nie zrozumiałeś tego co napisałem.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Przychylam się do tego, co napisał Mariusz. Strona jest najważniejsza. Już setki razy o tym dyskutowaliśmy. Link to link ;).

Najlepiej to widać na webmini. Puszczam jeden artykuł do całej bazy i ładnie się indeksuje (losuję tylko tytuł, bo to jest moim zdaniem najważniejsze). Zapominacie chyba, że artykuł na podstronie katalogu to nie jedyna treść, która się tam znajduje. Czasami jest to unikalna grafika, a czasem skróty innych wpisów, które ktoś dodał. Można by nawet powiedzieć, że dzięki tak dużemu spamowi katalogi robią się unikalne. Nie są przecież wszystkie takie same. Pewnie wielu z was ma dodawarki do webmini i może sobie to sprawdzić.

seowyszbanner.gif

że dzięki tak dużemu spamowi katalogi robią się unikalne.

buahahhahahaaa - unikalne.... Unikalne dla CIebie - bo graficzka i jakiś losowy tekst......ale dla Googla tak już NIESTETY NIE JEST. Dajcie choć troszeczkę honoru, temu prostemu i głupiemu algorytmowi Googla.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności