Skocz do zawartości

Indeksacja wpisów w katalogach

tosik

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuję amatorsko, ale z mojego skromnego doświadczenia wynika, że obecnie pingi kiepsko działają. Testowałem parę narzędzi z różną listą serwerów i za każdym razem efekt był mizerny. IMHO lepsze efekty dają SWL, ale tu trzeba trochę zainwestować i "przywalić" punktami. Obecnie sprawdzam czy inwestycja jest dobra, ale na razie jestem zadowolony.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Pozwólcie, że się podzielę:

-wpisy należy pingować

-należy zbierać listę dodanych

-mikroblogowanie to dobry pomysł

A co do zdalnego blogowania to polecam użyć xmlrpc, dostępny na każdym wordpressie, mogę polecić od siebie: IXR - The Incutio XML-RPC Library.

YK2qy.png

Mam jeszcze pytanie, gdzie najlepiej pingować?

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności