Skocz do zawartości

[projekt] Personator

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Administracja bez problemu, może sprawdzić kiedy dodałem 1 ogłoszenie o sprzedaży generatora profili :) i wtedy wszystko się wyjaśni, a nie zamierzam się bawić, jak 5 letnie dziecko w piaskownicy, tym bardziej, że zezwalałem na modyfikacje skryptu, ale nigdy nie przekazywałem, nikomu praw do dalszej sprzedaży tego skryptu, nawet po modyfikacji.

Więc, albo jest to plagiat, albo złamanie licencji, jedno z dwóch.

W każdym bądź razie, czekam na wyjaśnienie, ze strony autora tego tematu, lub zaczniemy się inaczej bawić...

Administracja bez problemu, może sprawdzić kiedy dodałem 1 ogłoszenie o sprzedaży generatora profili :) i wtedy wszystko się wyjaśni, a nie zamierzam się bawić, jak 5 letnie dziecko w piaskownicy, tym bardziej, że zezwalałem na modyfikacje skryptu, ale nigdy nie przekazywałem, nikomu praw do dalszej sprzedaży tego skryptu, nawet po modyfikacji.

Więc, albo jest to plagiat, albo złamanie licencji, jedno z dwóch.

W każdym bądź razie, czekam na wyjaśnienie, ze strony autora tego tematu, lub zaczniemy się inaczej bawić...

Nie mieliśmy nawet dostępu do twojego skryptu więc nie ma mowy o plagiacie. Wiadomo że mogły powstać podobne rozwiązania do naszego, to chyba nic niezwykłego.

Zróbmy tak, wymieńmy się naszymi rozwiązaniami. Kiedy już sprawdzisz nasz skrypt i zrobi Ci się głupio napiszesz tutaj że nie miałeś racji. Podaj na PW swojego maila to podeśle Ci personator.

Plagiat to poważne oskarżenie i chce wyjaśnić tą sprawę.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Skrypt napisany zupełnie inaczej :) Więc zwracam honor.

Przyczepiłem się, z tego względu, że pewien idiota z PiO udostępnił skrypt kilku osobom za friko, i wyłapałem już 2 podróbki mojego skryptu, a raczej mój skrypt po minimalnych przeróbkach i podpisały się, że są autorami skryptu. Poza tym, widząc oba skrypty na zewnątrz, też byś miał takie podejrzenie, tym bardziej, że na zewnątrz prawie niczym się nie różnią.

To tyle w temacie :)

Skrypt napisany zupełnie inaczej :) Więc zwracam honor.

Przyczepiłem się, z tego względu, że pewien idiota z PiO udostępnił skrypt kilku osobom za friko, i wyłapałem już 2 podróbki mojego skryptu, a raczej mój skrypt po minimalnych przeróbkach i podpisały się, że są autorami skryptu. Poza tym, widząc oba skrypty na zewnątrz, też byś miał takie podejrzenie, tym bardziej, że na zewnątrz prawie niczym się nie różnią.

To tyle w temacie :)

Dziękuję :-)

• 1 miesiąc temu...

Skończyliśmy nareszcie pracę nad nową wersją personatora oznaczoną numerem 1.1.0

Lista zmian:

• 4 nowe szablony
  • optymalizacja zapytań do bazy RAND (zwiększenie szybkości skryptu o ok. 60%)
  • nowe szablony posiadają dodatkowy tekst puszczony przez synonimizator
  • poprawa drobnych błędów np. problem z generowaniem mapy strony na niektórych serwerach

Cena bez zmian: tylko 69 zł netto

Oczywiście osoby/firmy które kupiły poprzednią wersją skryptu wkrótce znajdą nową u siebie na mailu.

Osoby zainteresowane kupnem proszę o kontakt pod maila mefjiu [małpiszon] gmail.com

Szablony wchodzące w skład skryptu

new-themes.jpg

Też macie problem z weblinkiem? Wrzucam w main.tpl zgodnie z instrukcjami supportu, ale modyfikacje w main.tpl są niewidoczne na stronach. Pobieram plik main.tpl z theme4 i w stopce jest kod weblinka, a na stronie Copyright © 2011. I bądź tu mądry skąd ten tekst się wziął, skoro w żadnym pliku go nie ma. :)

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Też macie problem z weblinkiem? Wrzucam w main.tpl zgodnie z instrukcjami supportu, ale modyfikacje w main.tpl są niewidoczne na stronach. Pobieram plik main.tpl z theme4 i w stopce jest kod weblinka, a na stronie Copyright © 2011. I bądź tu mądry skąd ten tekst się wziął, skoro w żadnym pliku go nie ma. :)

Dostałem info że wspólnik (Mateusz) już wysłał Ci rozwiązanie na maila :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności