Skocz do zawartości

Wyleciałem z linkujpro i... poleciałem do góry?

Rekomendowane odpowiedzi

Może inaczej się zapytam aby była jasność :D

Mówi się teraz ze linki rotacyjne mogą teraz więcej zaszkodzić niż pomóc i moje pytanie jest jaki uważacie czas rotacji za bezpieczny. Może ktoś coś testował lub ma własne spostrzeżenia.

Pisze w sensie jeśli już jest taki system rotacji i żeby sobie nie zaszkodzić jaki czas rotacji ustawić.

Mam nadzieje ze teraz wsyztsko jasne.

czas rotacji ustaw taki sam jak czas pozycjonowania :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad WielkaNocą oh z Wami to

1)Tu jak na forum Alfów bez urazy każdy chwali swoje

2)Skuteczność systemu zależy od ilości stron w systemie (i nie tej zfałszowanej w liczniku)

3)Skuteczność systemu zależy od tego co chce jego Własciciel i jaki ma interes.

4)Zapomnieliście ,że zapisujac się do systemu robicie i sobie dobrze i Właścicielowi który dzięki Wam może wypozycjonować sobie co chce.

Jesli pozycjonuje słowo/frazę np "kupa" to się cieszcie bo Waszego pozycjonowania nie osłabi, ale jesli dzięki systemowi pozycjonuje klienta z tej samej branży co Wy to logicznie Wy bedziecie mieli "kupę"

5)Google jest nie co mądrzejsze po 16 pazdziernika ;) Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą

Czyżbyście nie zauważyli ze strony z 800 linkami są wyżej od tych z 5000 :rtfm:

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Dodam tylko jeszcze jeden fakt do przemyślenia :

niedawno jeszcze jedna firma pozycjonująca w opisie miała

"zaufało nam 300 klientów" a po 2/3 miesiącach teraz mają

"zaufanie 3000 klientów"

Swoją drogą ilu pracowników muszą zatrudniać do obsługi takich "klientów" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dodam tylko jeszcze jeden fakt do przemyślenia :

niedawno jeszcze jedna firma pozycjonująca w opisie miała

"zaufało nam 300 klientów" a po 2/3 miesiącach teraz mają

"zaufanie 3000 klientów"

Swoją drogą ilu pracowników muszą zatrudniać do obsługi takich "klientów" ;)

Wogóle nie pisz o tej firmie :) to Mortal Kombatatant wśród firm :)

Ale wiesz co Beerbant kilka firm ma rzetelne oferty na stronach na 100 które przejrzałem 15 ofert było uczciwych sensownych i bez głupot (przynajniej na stronie)

A to powyżej to recydywa gorsza od czegokolwiek jutro bedzie 30000

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności