Skocz do zawartości

Blog o gotowaniu

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze przepraszam Remiss, uciekło mi pewnie dlatego że nie zrozumiałem to końca pytania. Raz jeszcze przepraszam. Olałem microformaty to prawda, zaczynam o tym właśnie czytać ale za bardzo nie wiem jak to zrobić? Jakaś wtyczka do WP to załatwi czy poprzez googla webmaster tools?

Odnośnie wyglądu, theme ciężko dobrać, na razie jest inny niż był ale być może w ciągu wakacji będzie jakiś zrobiony specjalnie pod tego bloga.

Przepisy będą się pojawiały dość systematycznie ale już niedługo raczej dietetyczne rzeczy ponieważ zaczynam dietę:)))

Czy adsense dobrze umieściłem czy może coś lepszego można wymyślić? Co jeszcze zmienić? Jakość zdjęć będzie już tylko lepsza, bo zacząłem robić je normalnym aparatem:)

edit: już zainstalowałem GD Star Rating i powoli je konfiguruję, dziękuję za wskazówki Remiss

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności