Skocz do zawartości

SEOKatalog grupy Pozycjonerzy24

Pozycjonerzy24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak wspominałem wcześniej wybór wpisu PREMIUM za pomocą darmowych kodów jest możliwy tylko z umieszczeniem linku zwrotnego. Proszę to uszanować !

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Twardziele śpią z pluszowymi miśkami ;) Nasza grupa nie jest stała, ale w krytycznych momentach sięga 8 osób (Optymalna ilość na poradzenie sobie z projektami). Współpracujemy również z kilkoma agencjami interaktywnymi i jeśli gonią nas terminy to łączymy siły i działamy wspólnie. Jeśli nie ma ruchu i jest przestój to sam toczę nierówną bitwę w walce o zlecenia, precle, teksty reklamowe itd. Jak nałapie się zleceń to następuje aktywacja grupy i ciśniemy do wyczerpania zasobów TIGER'ów :D

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ.

;) nie pisz takiego na PIO ( że zatrudniasz 8 osób ), bo konkurencja może załatwić tobie sprawdzenie umów o prace, zlecenie i tak dalej. Klientów na PIO nie znajdziesz dla tego nie warto tu szpanować czym kol-wiek oprócz własnej wiedzy.

są tu rożne ludzie co ostatnio akcja z IT pokazała.

Nie oszalałem żeby zatrudniać 8 osób (ZUS by mnie zeżarł). Po prostu współpracuję z osobami które mają własne firmy i jeśli sam się nie wyrabiam to następuje współpraca i tyle w tym temacie. Więc spokojnie MaxPan - Nie boję się ataków ze strony konkurencji. I odpowiedziałem na zadane pytanie... Sądzę że tekst o spaniu z pluszowym misiem nie jest zbyt "szpanowny". ;)

Widzę że temat z katalogu zszedł na misia ;) Nie żeby mnie to martwiło, ale wypada nawrócić do tematu i zastąpić misia kolejnymi darmowymi kodami, które pojawią się o godzinie 22. Tym razem tylko 10 sztuk. Dzisiaj mam dzień prezentów...Nie wiadomo kiedy znowu mi się uaktywni więc korzystać póki jest taka możliwość :D

Tajne kody do płatnego wpisu:

zatwierdzam10

zatwierdzam9

zatwierdzam8

zatwierdzam7

zatwierdzam6

zatwierdzam5

zatwierdzam4

zatwierdzam3

zatwierdzam2

zatwierdzam1

Tylko unikalne wpisy zostaną zatwierdzone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności