Skocz do zawartości

VPS potrzebny od zaraz

lysy2005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuje VPSa ok. 100GB miejsca na dysku na dobrym łączu, możne być 1 IP,

w OVH jest opłata instalacyjna i to mnie zniechęca bo potrzebuje tylko na miesiąc.

Zna ktoś z was jakiegoś dobrego Vpsa który jest od zaraz aktywny, nawet dziś w niedziele?

Bez opłaty instalacyjnej.

Może być USA

Zapomniałem, ma być linux, najlepiej centos i fajnie by było jjakby już był apche, mysql i phpmyadmin panelu nie trza

+ oczywiście dostęp do konsoli

Wydaje mi się że jak zapłacisz w vibiznes online np. przez DotPay/PayPal to serwer automatycznie Ci się aktywuje a system to już zainstalujesz z panelu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Aktywowanie zamówionej usługi nastąpi w terminie do 72 godzin. Operator zastrzega

jednak, że w uzasadnionych przypadkach okres aktywacji może być przedłużony

maksymalnie do 7 dni (w przypadku serwerów VPS / dedykowanych) od momentu

otrzymania przez Operatora rejestracji.

https://www.spacerich.com/ aktywacja po chwili

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tanio - vpslink.com, hudsonvalleyhost.com.

Hudsonvalley mają live support online, więc pracują ;) Poza tym automat aktywuje, z tego co pamiętam. W VPSLink nie wiem jak jest w tej chwili, bo mieli jakieś problemy z odliczeniem mojego VATu i konsultant sam musiał mi założyć ostatnie serwery. Jednak opcja 2 powinna być ok :D Łącze 100mbit.

A vihost.pl ktoś ma?

Jeżeli tak, to ile czekaliście po opłaceniu przez platnosci.pl????

Po opłaceniu przyszła mi faktura, z komunikatem "Wkrótce otrzymasz e-maila z danymi skonfigurowanego konta."... To było o 20:00...

A jak chciałem dziś odpalić,

pierw zapłaciłem w superhost.pl, okazało sie ze administracja jest nie słowna, wiec zrezygnowałem i będę teraz czekał pewnie tydzień na kasę, potem zapłaciłem właśnie w vihost.pl i nima jeszcze.

Wiem ze vihost.pl pisze ze do 72 godzin, ale może ktoś miał po chwili ?

spacerich.com aktywacja po chwili i tanio

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności