Skocz do zawartości

Zadbane i moderowane precle ?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam trochę artykułów typu presell pages o tematyce przepisów kulinarnych itp.

Czy znacie jakieś dobre precle tematyczne lub wielotematyczne gdzie warto dodać wpis? Chodzi o to by w kilka chwil wpis lub link w artykule nie zniknęły.

Teksty typowo preclowe około 1000-1200 znaków z minimum dwoma linkami w treści (mogę oczywiście dodać obrazek).

Podajcie poniżej jakie znacie/macie dobre precle.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Polecam dwa moje:

blog IT i ciekawe artykuły

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Witaj,

Oto one:

www.knx.biz.pl

www.lip.pl

www.rejsymorskie.stepniarz.pl

www.blog.wikieratransport.pl

www.blog.pub-lissa.pl

www.blog.transportpolanski.pl

Wszystkie są moderowane i istnieją jeśli nie od lat, to przynajmniej od kilkunastu miesięcy.

Nie znikną też nagle, gdyż koegzystują z portalami firmowymi, które prowadzę.

Nie kładę jakiegoś, specjalnego nacisku na unikalność tekstów. Raczej zależy mi na w miarę poprawnej polszczyźnie. Z naciskiem na "w miarę", gdyż moja wiara w umiejętność poprawnego posługiwania się ojczystym językiem przez naszą, radosną brać pozycjonerską z każdym dniem jest wystawiana na coraz większą próbę... :pisze:

Na 100% dodam :) Powiem krótko. Mam 50 unikalnych tekstów o długości 2000 znaków do wykorzystania (tematyka taka jak już podałem).

Dziwi mnie trochę że tak mało jest właścicieli precli chętnych do przyjęcia takich wpisów :) Jeśli braknie tekstów to się dopisze unikalne :)

Polecam dwa moje:

No raczej do "blogi IT" dodać się nie mogę :) (niestety)

A czemu to nie możesz?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Polecam dwa moje:

A czemu to nie możesz?

Aaa myślałem że tylko strony z tej tematyki są akceptowane ale rozumiem że wpis o przepisach w kategorii blogi będzie przyjęty ?

Na 100% dodam :D Powiem krótko. Mam 50 unikalnych tekstów o długości 2000 znaków do wykorzystania (tematyka taka jak już podałem).

Dziwi mnie trochę że tak mało jest właścicieli precli chętnych do przyjęcia takich wpisów :D Jeśli braknie tekstów to się dopisze unikalne :D

A czemu się dziwisz? Większość właścicieli precli, po pierwszym zapale moderacji, idzie na ilość artów, a nie ich jakość. Nieco kuriozalnym jest, że często większe znaczenie ma dla nich "unikalność" tekstu, niż jego sens... No to dostają arty z przeróżnych mieszarek słów, gdzie w miarę gramatycznym jest co najwyżej pierwsze zdanie, najczęściej zaczynające się od słów: "W dzisiejszych czasach..." :)

Mam tu taki wątek:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=113507

, w nim to ten temat jest poruszany...

Pozdrawiam i zapraszam do dodawania!

https://e-ladies.pl/

przyjmę do siebie. ale musiałbyś wysłać na maila lub pw

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Polecam dwa moje:

A czemu to nie możesz?

Aaa myślałem że tylko strony z tej tematyki są akceptowane ale rozumiem że wpis o przepisach w kategorii blogi będzie przyjęty ?

Przykro mi, ten blog jest o tematyce IT i tylko artykuły z tej tematyki będą przyjęte, za to ten drugi przyjmie artykuły o różnej tematyce

Polecam dwa moje:

A czemu to nie możesz?

Przykro mi, ten blog jest o tematyce IT i tylko artykuły z tej tematyki będą przyjęte, za to ten drugi przyjmie artykuły o różnej tematyce

Dlatego pisałem że niestety nie mogę tam dodać :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności