Skocz do zawartości

Jakie reklamy umieścić pod portal ?

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką reklamę polecacie pod portal rozrywka/impreza codziennie nowe artykuły/informacje, forum i inne gadżety?

Na chwilę obecną wiem, że będę miał banery prywatne + adtaily.pl

Co wg. was powinno się tam znaleźć ? Tzn. jaka jeszcze reklama? Które opcje będą najbardziej skuteczne ?

Czytałem również o adhref.pl - opcja intekst (jest to dość ciekawy pomysł, stosuje go onet)

Czekam na wasze opinie w tej kwestii!

Pozdrawiam,

Artur

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Polecam programy partnerskie dopasowane do treści. W zależności od tego jak bardzo możesz targetować swoje reklamy.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Polecam programy partnerskie dopasowane do treści. W zależności od tego jak bardzo możesz targetować swoje reklamy.

Gdzie z tym uderzyć albo czy możesz coś konkretnego polecić albo chociaż jakiś blog żeby poczytać więcej na ten temat.

Bo nie oczekuję od nikogo, że będzie tutaj wypisywał litanie na czym to polega...

Będę wdzięczny za jakieś konkrety

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Nikt dokładnie nie dopasuje reklamy pod Twój portal wiesz o tym zapewne.

Proponuję Ci skorzystać z różnych, ale tylko sprawdzonych sieci afilacyjnych np. Netsales. Każda z nich posiada różne oferty - możesz wybrać kilka z nich i umieścić je na własnej stronie. Sprawdzisz czy Ci się to opłaca czy nie. Wszystko tak na prawdę zależy od tematyki, ułożenia reklam, zainteresowań odbiorców.

Ja osobiście nie polecam reklam typu Adkontekst bo nie jestem właścicielem żadnego forum. W wielu jednak przypadkach na forach dyskusyjnych widziałem takie reklamy (które osobiście mnie odpychają od strony).

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności