Skocz do zawartości

Linkowanie atrybutem no follow

Mar_Dal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MaxPan - to bez znaczenia - moglbym pokazac domeny gdzie mam po kilka mln komentow - specjalnie kupuje sie pr stawia autoblogi i lapie komenty a pozniej usuwa anchory - i juz masz unikalne teksty.

Po czesci masz racje - ja jestem za tym zeby test od poczatku byl jawny.

specjalnie kupuje sie pr stawia autoblogi i lapie komenty a pozniej usuwa anchory - i juz masz unikalne teksty.

Jakim sposobem najszybciej usunąc anchory? Po prostu nie chce mi się szukać :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

W pliku Wordpressa odpowiedzialnego za komentarze wywalasz linijke dotyczaca wyswietlania przy imieniu adresu url, czyli szukasz czegos co ma <a href=" i wtedy masz koemnatrze bez linkow :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Widac fraza killer :)

Najlepsza by byla fraza taka, gdzie top bylby srednio obstawiony i daloby sie latwo dojechac w okolice top30. Wtedy mozna by oceniac moc tych linkow i czy faktycznie to cos daje, bo by bylo widac, czy strona przebija sie przez te lzej pozycjonowana konkurencje do top10. Poza tym ja uwazam, ze same linki nofollow nie zadzialaja. Strona musi miec linki dofollow i dopiero pozniej mozna dopalac z nofollow.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

To ta domena, która się pojawiła w 10? Ona czasem już z "ostatnie komentarze" na jakimś blogu nie miała linka follow? Nie sprawdzałem atrybutu tylko tak na szybkiego, bo standardowo taki atrybut jest. Moim zdaniem Scapeboxem nie jest się w stanie zdobyć samych nofollow w takiej ilości na WP. Jak to zrobisz to jesteś dla mnie Wielki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności