Skocz do zawartości

Recomena.pl

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że chodzi o większą kontrolę nad zawartością i element społecznościowy. Opinie osób, które oceniały coś podobnie do nas, mogą być bardziej wartościowe. Wyobrażam sobie podejście polegające na zwiększaniu prawdopodobieństwa tego, że coś co zostało zarekomendowane, faktycznie Ci się spodoba. Podobny schemat zastosowany jest chyba na filmwebie?

Ta strona to nie tylko katalog, ale właśnie portal społecznościowy. Chcemy by pozostawiane na nim opinie były przede wszystkim wiarygodne. Nie wiem czy takie będą gdyby każdy bez rejestracji mógł dodać co tylko chce - nie wydaje mi się. To rzeczywiście ułatwia zarządzanie zawartością serwisu.

• 2 tygodnie później...

moderujecie jakoś negatywne wypowiedzi i oceny? Przecież nie ingerujecie w merytoryczny wygląd zamieszczanych treści...

Co w przypadku, kiedy nie znacie np. urządzenia dodawanego do katalogu - skąd pewność, że ocena jest wartościowa?

Widzę, że portal ładnie się rozrasta. Czytałem nawet kilka artykułów w serwisach o start up'ach - gratuluję i trzymam kciuki. Zaglądnąłem teraz, po dłuższej przerwie i widzę duży krok do przodu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności