Skocz do zawartości

[Wykonam] Dodam gotowe artykuły do WordPressów - przeczytaj ogłoszenie

elwierka

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję usługę dodania gotowych tekstów do katalogów typu PP. Pozycjonujesz? Zlecasz pisanie artykułów z myślą, że później sam dodasz je do WordPressów, ale ostatecznie brak ci czasu, żeby systematycznie lub jednorazowo dużą ilością dodać gotowe teksty do precli? Nie musisz się już dwoić i troić. Za niewielką opłatą, ja mogę zrobić to za ciebie. Wyobraź sobie, ile czasu zaoszczędzisz (i będziesz mógł wykorzystać np. na następne zlecenie), zlecając tą monotonną i żmudną pracę właśnie mnie i wiedząc, że praca zostanie wykonana solidnie. Dodaję wpisy do precli od 2007 roku. Jest to jedna z czynności, którą wykonuję od tylu lat (poza m.in. pisaniem artykułów do precli). Na początku po kilkadziesiąt dziennie, obecnie dużo większe ilości. Posiadam dobrą listę działających precli, którą regularnie uaktualniam.

Nie dodaję artykułów z automatów. Zawsze dodaję ręcznie, zwracając dużą uwagę na szczegóły. Zawsze sprawdzam, aby wpis ukazał się jako opublikowany, a nie jako szkic, abyś mógł go od razu podlinkować. Polecam dodawanie do precli nie moderowanych, ponieważ wpis uzyskuje od razu właściwy adres i ukazuje się na stronie. Przy dodawaniu każdego wpisu, dodaję starannie dobrane słowa kluczowe, opisy i Tagi. Teksty zawsze rozdzielam znacznikiem <--more-->.

Dodaję wpisy na dwa sposoby.

1. Sama wybieram precle do których dodawać. Wybieram tylko precle zaindeksowane, zwykle nie moderowane, zaczynając od tych z najwyższym PR. Dodaję wtedy wpisy pod swoim nickiem WP.

2. Ty wysyłasz mi listę działających precli nie moderowanych, do których chcesz, żeby dodawać wpisy. Mogę również dodawać wpisy do precli moderowanych, ale wtedy wysyłam adresy pod którymi zachowany jest wpis oczekujący na akceptację moderatora, bez względu na to, czy zostanie zaakceptowany czy nie. Mogę dodawać wpisy na swoim koncie WP albo na Twoim koncie. Musisz jedynie podać login i hasło do WP, do którego mam dodać wpis.

Dodaję gotowe teksty, które dostarczy klient. Teksty muszą być przygotowane do dodania. Powinny być to teksty, które zawierają gotowe linki (maksymalnie 3 odnośniki w tekście). Jeśli chcesz, aby jeden z odnośników prowadził do poprzedniego wpisu, to w tekście pogrub anchor, który ma być linkowany. Przy dużej ilości, możesz to zrobić z automatu w edytorze tekstu, np. poprzez znalezienie i zamianę szukanego słowa kluczowego, formatując go na pogrubione. Ogłoszenie dotyczy tylko tak przygotowanych tekstów.

Zwykle dodaję wpisy, będąc zalogowaną na swoim koncie WP. Nie dodaję duplicat content. Dostarczone przez ciebie teksty powinny być unikatowe. Duplicat content mogę dodawać na Twoje ryzyko, tzn. logując się jako użytkownik, Twoim loginem i hasłem.

Tytuły wpisów zwykle tworzę na zasadzie złączenia słów kluczowych. Jeśli chcesz, żeby tytuły miały inną formę, przygotuj je i napisz nad każdym artykułem.

Meta Tagi zazwyczaj przygotowuję sama na podstawie słów kluczowych. Dzięki temu zyskujesz dużo czasu, tym bardziej, że przy dużej ilości słów kluczowych i tekstów, ustalenie keywords’ów zajmuje nawet godzinę. Oczywiście, jeśli wolisz, sam możesz mi je przygotować.

Teksty mogę dodawać jednorazowo, lub rozłożone w czasie. Dziennie jestem w stanie dodać około 300 – 400 wpisów, w zależności od tego, jak działają precle i czy jestem w nich zarejestrowana czy nie ( a jestem zarejestrowana w około 2 tys. WordPressów). Dodaję w dużych ilościach, w paczkach przynajmniej 100 wpisów. Należy brać też pod uwagę, że niektóre z precli dopuszczają tylko 1 lub 2 linki w treści i np. 5-8 tagów, dlatego dodając do nich, ograniczam linki i Tagi do tych, które mają dla Ciebie największe znaczenie, albo po prostu je omijam.

Jak pisałam wcześniej, interesuje mnie dodawanie w dużych ilościach. Przyjmuję zlecenia zaczynające się od co najmniej 100 wpisów. Po każdym zleceniu wysyłam raporty. Jeśli jest to zlecenie na dodanie jednorazowe, zwykle wysyłam raport po dodaniu całej paczki (min. 100 wpisów). W przypadku, jeśli teksty mają być rozłożone w czasie (np. po kilka dziennie), kwestia raportów jest do indywidualnego ustalenia z klientem. Raport wysyłam w postaci pliku TXT z linkami do wpisów w preclach.

KROK 1: Kontaktujesz się ze mną. Ustalamy ilość i tempo dodawania wpisów, w jakich preclach umieszczać teksty, formę rozliczenia, itp.

KROK 2: Wysyłasz plik z gotowymi tekstami do dodania, zawierającymi linki, ewentualnie pogrubione anchory na linki wsteczne i tytuły nad każdym artykułem (jeśli mają być inne niż składanka z anchorów).

KROK 3: Czekasz na realizację zlecenia i raport.

KROK 4: Dokonujesz płatności wykonaną przeze mnie usługę.

W razie pytań proszę o kontakt:

Anna Guz (Baranowska)

email 1: elwierka_84 (at) o2.pl

email 2: elwierka (at) gmail.com

gg: 6556572

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności