Skocz do zawartości

chyba dobra domena ale umiejętności brak

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

To zalezy na czym chcesz zarabiac. W Adsense na takiej tematyce nie ma wysokich stawek. Jak sam znajdziesz reklamodawcow np. te sklepy to na pewno ugrasz duzo wiecej, ale znalezienie klienta na reklame nie jest proste. No i oczywiscie musisz miec dzialalnosc gospodarcz\a, bo taki klient na pewno bedzie chcial zebys mu wystawil fakture.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge nie da się zarobić na tematyce budowlanej? Nie da się zarobić na interesującym temacie (bo przecież w PL mamy 1 linie metra), który pewnie będzie klapą o którym będzie wspominała nawet TV? AdSense nie płaci za unikalnych użytkowników.

Dobra bajka :P Co do liczb - nie napisałem, że da się wyciągnąć 100 tys, napisałem tylko, że wejścia z Googla to nie wszystko :) 100 tys. strona o Warszawie? Chyba urzędu miejskiego, ja tu miałem cały czas na myśli projekt ala dziennikarski, a nie statyczną treść.

Carnagge nie da się zarobić na tematyce budowlanej? Nie da się zarobić na interesującym temacie (bo przecież w PL mamy 1 linie metra), który pewnie będzie klapą o którym będzie wspominała nawet TV? AdSense nie płaci za unikalnych użytkowników.

Dobra bajka :P Co do liczb - nie napisałem, że da się wyciągnąć 100 tys, napisałem tylko, że wejścia z Googla to nie wszystko :) 100 tys. strona o Warszawie? Chyba urzędu miejskiego, ja tu miałem cały czas na myśli projekt ala dziennikarski, a nie statyczną treść.

no wiec treść będzie niezwykle dynamiczna. wpompowałem w to dużo kasy i pomysły analizowane bardzo długo. będzie ogromna ilość podstron, bardzo dynamicznie się zmieniających do któych łatwo będzie dotrzeć i ogromna ilość informacji przekazana w łatwy sposób z których bęą mogli korzystać warszawiacy ale i wszyscy którzy potrzebują info na dowolny temat. A jeżeli projekt wypali to będę miał do wynajęcia domeny dla wszystkich największych miast do stworzenia identycznych stron dla poszczególnych miast. firma któej to zleciłem stworzyła specjalne programy tylko dla tego serwisu. pozdrawiam

Akurat ja pisałem wyłacznie o metrze, ale ogólnie serwisy dziennikarskie to dobry biznes, o ile nie opiera się to wyłącznie na AdSense i się o nie dba.

na tą chwilę to mam taką luźną umowę z jedną dziennikarką z tv na artykuły, kilkanaście ze specjalistami z różnych branż, oraz kilka asów w rękawie dzięki którym będzie możliwość dużego wzrostu unikalnych "treści" dziennie. nie będzie tam absolutnie niczego co kiedykolwiek pojawiło się wcześniej w necie.

a o to metro tak zapytałem jako że prace nad tą główną witryną się przeciągają gdyż na dzień dobry będzie ona bardzo duża. no i już nie stać mnie na inwestowanie większej kasy na to metro gdyż wszystka kasa z mojej działalności przeznaczona jest na inwestycję w ten główny projekt.

Witam.....jak dla mnie domenka fajna .....postaw sobie portal - Budowa centralnego odcinka II linii metra .....

Mocno reklamuj dodawaj do katalogów precli ,a w przyszłości będziesz miał jakieś korzyści...

Pozdrawiam i Powodzenia

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

@an000 moze zamiast pisac bajki to najpierw sprawdz ile osob szuka info o drugiej linii metra w Warszawie. Miesiecznie jest to ok. 1500 osob. Nawet jakby strona byla o metrze to tez nie bedzie to zbyt wiele uzytkownikow. Jak nie ma UU to nie ma tez wysokich zarobkow z AS, bo to jest scisle ze soba zwiazane. Nawet jak to bedzie sumarycznie 6000 UU/mc, to da dziennie 200 UU.

Poza tym nie wiem, czego ludzie maja szukac na takich stronkach. Ja mieszkajac w Lodzi nigdy nie szukalem info o autobusach, czy tramwajach, bo jakos zbytnio nie interesuja mnie jakie linie buduja itp. Jak juz cos to jedynie rozklad jazdy sprawdzalem, a ten adres strony wiekszosc zna na pamiec.

Jak jestes taki pewien swego to moge sie z Toba zalozyc, ze w ciagu roku ani nie zodbedziesz na tej strony ogladalnosci 100K UU/mc, ani nie bedziesz na niej zarabial jakiejs wiekszej kasy.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności