Skocz do zawartości

Serwis o pozycjonowaniu

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu daję do oceny serwis https://www.pozycjoner.xorg.pl

Większość osób z forum go już chyba zna więc nie będę wszystkiego opisywać.

Proszę o jak najwięcej krytyki i wskazywanie wszystkich, nawet najdrobniejszych wad!

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

czy mamy oceniac szaro zielony tempate do mambo 4.5.2 ? nieporozumienie...

zrób coś swojego, najlepiej bez tabel, wówczas można oceniać.

w kwestii zawartosci - nie bardzo wiem o co chodzi? kolejna strona o tym samym?

moze skoro robisz na mambo, zajmij sie wlasnie seo dla mambo? tutaj przyklad https://www.joomlaseo.net/

czy mamy oceniac szaro zielony tempate do mambo 4.5.2 ? nieporozumienie...

zrób coś swojego, najlepiej bez tabel, wówczas można oceniać.

w kwestii zawartosci - nie bardzo wiem o co chodzi? kolejna strona o tym samym?

moze skoro robisz na mambo, zajmij sie wlasnie seo dla mambo? tutaj przyklad https://www.joomlaseo.net/

Właściwie to znalazłem w polskim internecie tylko dwie strony podobne do mojej, więc chyba nie na miejscu jest stwierdzenie "kolejna strona o tym samym". Co do optymalizacji myślę, że wszystko jest w porządku (przyjazne URL'e, mapa strony itd.) Poza tym nie jest to oryginalna wersja Mambo, tylko specjalnie zmodyfikowana na potrzeby serwisu.

Właściwie to znalazłem w polskim internecie tylko dwie strony podobne do mojej, więc chyba nie na miejscu jest stwierdzenie "kolejna strona o tym samym"

Ty znalazłeś tylko dwie strony

wiesz, mógłbym od razu podać pewnie z 10 adresów polskich stron o pozycjonowaniu zawierających więcej treści niż Twoja.

Poza tym nie jest to oryginalna wersja Mambo, tylko specjalnie zmodyfikowana na potrzeby serwisu.

no to moze opisz tam, jak i co zmodyfikowales - przyda sie dla wielu uzytkownikow mambo (pewnie i dla mnie :brawa: )

no to moze opisz tam, jak i co zmodyfikowales - przyda sie dla wielu uzytkownikow mambo (pewnie i dla mnie :brawa: )

Mogę tylko opisać najważniejsze modyfikacje, ale nie będę opisywał jak, bo raz, że za dużo pisania i w końcu nie po to tyle nad tym pracowaliśmy. Najważniejsze zmiany:

- przyjazne URL'e (gotowy moduł)

- dodatkowe komponenty (zmodyfikowano komponent banerów, dodano komponent do pobierania plików)

- usunięto zbędne dodatki i poprawiono nieco szybkość działania

- dokonano kilku zmian kosmetycznych

- inne drobniejsze poprawki, o których wiadomo chyba tylko osbie, która się tym zajmowała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności