Skocz do zawartości

Jesienne wybory 2011

Bart.

Na kogo będziesz głosować w 2011r ?  

278 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo będziesz głosować w 2011r ?

• PO
      51
    • PiS
      23
    • SLD
      9
    • PSL
      2
    • LPR
      0
    • Samoobrona RP
      1
    • PJN (Polska Jest Najważniejsza)
      3
    • RPP (Ruch Poparcia Palikota)
      38
    • J. K. Mikke NP
      71
    • PiO
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Twarz człowieka szalonego, w obłędzie, niezrównoważonego (...) Kojarzy mi się z pewnym gościem. Tylko, że tamten nosił charakterystyczny wąsik, też był obłąkany.

"Wraz z trwaniem dyskusji w Internecie, prawdopodobieństwo przyrównania czegoś lub kogoś do nazizmu bądź Hitlera dąży do 1" = Mike Godwin

Rzeczywiście Lis wyszedł z roli. Niech spróbuje taki kiedyś z Tuskiem pogadać...

Zadaniem dziennikarza/publicysty nie jest miażdżenie polityków opozycji. JarKacz był niedawno u Rymanowskiego i rozmawiali normalnie, zamiast się wzajemnie "miażdżyć".

Niestety nawet dziennikarze z Wyborczej postrzegają to w kategorii kto wygrał. Jak można wygrać wywiad? Była to bardziej debata przedstawiciela rządu, z przedstawicielem opozycji, przy czym przedstawiciel rządu chował się za tarczę dziennikarza kiedy mu było z tym wygodniej.

Stracił nerwy, mylił fakty "panie premierze, pan podniósł podatki, tzn. obniżył", upierał się kiedy nie miał racji z kandydatkami, ale jak przyszło do zakładu to go strach obleciał. Ale rzeczywiście JarKaczowi zwolenników nie przybędzie, chociaż debatę (bo to nie był wywiad) wygrał.

Podsumowanie obrazkowe dla tych którzy nie oglądali :)

300356_10150342728831602_751201601_8135506_830707948_n.jpg

tutaj komentarze różnych osób przyznające, że LIS wypadł karygodnie z dziennikarstwem dużo to wspólnego nie miało

https://niezalezna.pl/17105-kaczynski-vs-lis-reakcje-blogerow

Cóż, mnie tam jakoś nie zadziwił zwłaszcza po jego wypowiedziach "z ukrycia":)

Nawet Nowak z PO czy niektóe portale Michnika a to już znaczy, że na prawdę przegiął:)

Może rzucę pytaniem z innej beczki, co wy na ostatnie powiedzenie przez Tuska, że jak ktoś obiecuje ze po dojściu do władzy obniży podatki to znaczy ze jest kłamca?;]

nie jest klamcą, tam nie ma kłamców!

ps. nie głosujcie na Palikota, to poszedł wałek - odłączenie od PO to tylko taktyka, aby zebrać cennych procent do koalicji z PO!, to nadal jest jedna i ta sama partia! PALIKOT TO ZAPLECZE ;)

a dobre zaplecze wyniesie główną stronę na szczyty!!!

Pamiętajcie! Nie Palikot i PO, byle co ale nie to!

Gry za SMS Wyślij sms i wygraj kasę!

Macie problem....

Tomek Lis miał zatargi z IV RP z czasów głownie 2005 i jest jej antyfanem.

Polecam przeczytać tą książkę (jako anty-pisowiec musiałem to przeczytać) i dowiecie się dlaczego ta "rozmowa" miała przebieg wzajemnego miażdżenia się.

T.

@stoprocent-oglądam spoty Janusza P. i wydaje mi się że aż tak kur...sko fałszywy by nie był ;) (mnie oszukać jeśli chodzi o polityke nie jest łatwo(wszelkie mordki znam od AWS-UW -jakoś od dzieciaka ciekawiło mnie to :) :) ).

a ja mam to w du.....pie ;)

w Polsce nie jest źle, wg mnie, jak będzie źle, to żaden patriotyzm mnie nie zatrzyma :)

nie interesuje mnie kto rządzi i jakie ma poględy, może to być nawet marsjanin, byle by mnie za bardzo nie skubał.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

@tomek_25

Chyba nie zdajesz sobie sprawy co to znaczy być dziennikarzem, jest to zawód specjalnego znaczenia. Dziennikarze powinni kontrolować władzę a nie zajmować się opozycją która w danym momencie realnie jej nie sprawuje. Widzisz jakąś kontrolę w ostatnich latach? Lis się zbłaźnił i powinien polecieć, szczególnie, że pracuje w publicznej tv. Tak wszyscy jadą na jednostronność RM a przecież wczoraj jeszcze gorsze rzeczy zaprezentował pupilek III RP - jednostronność, stronniczość, chamstwo do kwadratu.

Odnośnie wyborów to mam nadzieję, że wygra PO i do sejmu wejdzie Palikot, będzie super koalicja. Kaczyńskiego po ludzku mi szkoda na rządzenie, po co mu ta nagonka potrzebna. Poza tym za mało popsułby a nam potrzebna jest gruba gospodarcza kreska - totalne bankructwo i rozwalenie socjalu - to może zrobić tylko Tusk ze swoją ekipą (po rozwaleniu systemu ofe pokazał, że jest właściwym człowiekiem). ;)

A ja przypominam. Nie głosujcie na PO, PSL!:D Ich trzeba odsunąć od władzy. Oni są zagrożeniem dla kraju!! Rozwalili już OFE, fundusz rezerwy demograficznej, podnieśli VAT. Po wyborach się okaże jaka jest sytuacja finansów publicznych w Polsce. Pewnie następne podatki podniosą.

Pytanie do autora, czemu ma służyć ten wątek?

Osobiście nie widzę żadnych powodów by zajmować się takimi pierdołami. Przeczytałem parę postów i stwierdzam, że temat jest tak samo absurdalny jak "Która religia jest lepsza".

Jeżeli chodzi o ankietę, oddałem już głos na mojego faworyta:)

Pozdrawiam

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności