Skocz do zawartości

Jesienne wybory 2011

Bart.

Na kogo będziesz głosować w 2011r ?  

278 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo będziesz głosować w 2011r ?

• PO
      51
    • PiS
      23
    • SLD
      9
    • PSL
      2
    • LPR
      0
    • Samoobrona RP
      1
    • PJN (Polska Jest Najważniejsza)
      3
    • RPP (Ruch Poparcia Palikota)
      38
    • J. K. Mikke NP
      71
    • PiO
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie partie korzystaja z pr i ekspertów od tekstów i innych manipulacji i przez samo to sa dla mnie nie warygodni i sztuczni.Wydaje mi się że tylko Palikot i Korwin nie korzystaja z takich usług,bo nie musza. Najbardziej przemawia do mnie Korwin ma chyba nie zmienne poglądy już od wielu lat i sie nie przejmuje sondażami, wie że prędzej czy później i tak jego partia wejdzie do sejmu.

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to co mnie zastanawia to, ze nie wszyscy jego zwolennicy wiedza, że Pan Korwin już raz posłem był;].

a co maja wiedzieć jak to dzieciaki i nawet tego nie pamiętają :D

palikot - geje, transi i recydywiści. dziękuje za takich specjalistów od uchwalania prawa.

No tak... jarek, macierewicz (specjalista od brzóz), fotyga (wybitna minister), szydło (etnograf, specjalista ekonomiczny PiS), hofman (szkoda słów na komentarz), ziobro (wybitny minister sprawiedliwości), czarnecki (szkoda słów), błaszczak... mniejsze zło, faktycznie.

Edycja: Nrm, właśnie przez grupę, którą sobie dobrał Palikot nie pójdę głosować na jego partię. Wiele rozumiem, ale wstawianie takich ludzi na listy to już przegięcie.

@Lesiu

Eee tam przesadzasz... Nie chce mi się przytaczać zawodów Twoich faworytów, m.in. wybitnego specjalisty od pokojowego rozbrojenia 40-milionowego kraju w sercu Europy, psychiatry z wykształcenia...

Po prostu nie mamy kadr i tyle, problem dotyczy każdej partii, chyba SLD jest/była w najlepszej sytuacji pod tym względem.

P.S. Nie moja bajka ale Ziobro to dla mnie jeden z najlepszych ministrów po 89... Może to dlatego, że jestem zwolennikiem twardego kursu... Tak wiem, zmarnował karierę wybitnemu lekarzowi (kolekcjonerowi drogich trunków i zegarków), doprowadził do samobójstwa (może zabójstwa?) pewną posłankę (niewinną, przecież tylko niewinny człowiek trzyma broń w łazience i strzela sobie w łeb), robił codziennie konferencje prasowe na których chwalił się wynikami (na mieście był strach, żeby za Ziobry lepiej nie brać w łapę, teraz interesy ponownie można prowadzić), ścigał ministra własnego rządu (Lipiec powinien wyjść przed kamery i rozpłakać się tak jak to zrobiła pewna uwiedzona posłanka) itd. itp.

Ja głosuję na Korwina.

Przykro mi że większość ludzi w kraju jest taka głupia i liczy na to że ktoś im coś za darmo da.

Albo że da się w kółko przemiatać śmiecie po podłodze i liczą że na koniec będzie porządek :/

Jeżeli lubisz drinki i alkohol, oraz niedługo się żenisz, nic tak nie pomoże rozbawić gości jak barman na wesele. Cała polska, najlepsza zabawa i superbarman :)

No tak... jarek, macierewicz (specjalista od brzóz), fotyga (wybitna minister), szydło (etnograf, specjalista ekonomiczny PiS), hofman (szkoda słów na komentarz), ziobro (wybitny minister sprawiedliwości), czarnecki (szkoda słów), błaszczak... mniejsze zło, faktycznie.

Szkoda mi czasu na wymienianie ministrów PO i ich nieudolności. Tak, myślę że PiS to mniejsze zło, a jeśli tobie spodobały się efekty rządu PO-PSL (porównaj chociaż do zapowiedzi tych "wielkich zmian", które nas czekały), to gratuluję...

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności