Skocz do zawartości

Jesienne wybory 2011

Bart.

Na kogo będziesz głosować w 2011r ?  

278 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo będziesz głosować w 2011r ?

• PO
      51
    • PiS
      23
    • SLD
      9
    • PSL
      2
    • LPR
      0
    • Samoobrona RP
      1
    • PJN (Polska Jest Najważniejsza)
      3
    • RPP (Ruch Poparcia Palikota)
      38
    • J. K. Mikke NP
      71
    • PiO
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę dużo konkretnych wypowiedzi, na niekorzyść PIS i PO - zgadzam się tym. W 2007 roku glosowałem na PO. Pierwszy raz w życiu się zawiodłem. Takich obietnic, wałów nie robił nawet PIS. Bardzo podoba mi się obecna postawa kibiców, jak drwią z tuska. Osobiście po wydarzeniach z dnia 10 kwietnia 2010 zagłosuje na PIS. Dlaczego ? ponieważ nie lubię wyśmiewania, poniżania ludzi, którzy nie mogą się bronić jak i całego zamieszania wokół krzyża. Po tych wydarzeniach widzę że Polska dopiero raczkuje jeżeli chodzi o wolność słowa i demokrację.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie no nie róbcie z Polski cyrku. Tyle Wam powiem. Pamiętacie czasy kiedy Andrzej i Giertych myli ministrami? Co zagłosujecie na Tego no.. Co wibratorem wymachiwał? Ja jestem pewien że to inteligenty gość ale mam dość pajacowania. Wszelkiego pajacowania czy to o polityków czy inne gwiazdy w tv. No chyba że na scenie świruje jakiś Slash z gitara, to akurat lubię :) Co do Mikke to sie nawet nie wypowiem na jego temat. Ja za głosuje na PO bo nie widze innej alternatywy. Po drugie te 4 lata nie są złe, uwierzcie że bywam często za granicą mam rodzinę w Hiszpani i na serio wiem że u Nas jako tako w Polsce leci... Po trzecie czy myślicie że jakakolwiek inna partia zrobiła by więcej od tej całej PO? Ja myślę że nie i dam im druga szanse. Co do PO zagłosowałem na nich tylko dlatego że wtedy unikałem wojska a miałem już z 21 lat, dzielnicowy nachodził parę razy w tygodniu bo poleconych nie odbierałem .Donald spełnił obietnice, poszedłem na komisie i jestem wolnym człowiekiem . Zwrócili za busa więc miałem na fajki:P Co do Pisu to nie jestem katolikiem i nie bede glosował na partie która krzyż najchętniej wstawiła by i do McDonalda jak by mogła. Według mnie w polityce powinno byc mniej kościoła ,a w kościele mniej polityki. Nie obchodzą mnie afery z krzyżem przed pałacem , bo to jest robienie z igły widły . Tak samo jak ze stadionami , i co że został zamknięty ,takie wielkie halo . Czy to jest na prawdę dla Was takie ważne ? Jeśli krzyż ,zamknięcie stadionu i inne duperele są dla Was porażką PO, noto juz chyba po prostu nie macie na co narzekać . Co do Sld , to poprstu komuniści i nie zagłosuje z przekonania hehe. Grzegorz Napieralski wali z kilometra taką sztuczność że nie moge na niego patrzeć jak coś mówi. Ah ta jego inteligencja i sztuczny uśmiech . Jacy to oni są neutralni i chcą budować porozumienie. Tylko ja to zauważyłem? Kalisz jest spoko , tak mi się wydaje.tylko że mówi to co ja chce usłyszeć i to jest zdeczka dziwne bo zawsze się z nim zgadzam... Wydaje misie że po prostu chce jeszcze te 4 lata dorobić do emerytury więc wychylać się nie będzie. Sytuacja w Polsce jest taka sobie. Niby jest praca dla tego przeciętnego zjadacza chleba czyli np mnie. Tylko za ile? Gdybym znalazł prace za 2000 zl to byl bym w siódmym niebie . Malo tego jak się chce pracować legalnie i zarobić te 2000 zl to jest praktycznie niemożliwe .Więc stoję przed wyborem czy na czarno ale zarobić więcej czy legalnie i zarabiać tyle co nic. I to jest największy problem ,anie jakieś stadiony i walki o krzyż . Mogę się założyć że sporo osób z tego wątku takich problemów nie widzi bo siedzi przed kompem i macie tam jakieś swoje firmy . Albo sie uczycie. Ja i nie tylko Ja muszę ciężko pracować fizycznie dodatkowo mam przychody jakieś z adsense dzięki bogu i jakoś to leci , ale co będzie jutro to nie wiem...

Po trzecie czy myślicie że jakakolwiek inna partia zrobiła by więcej od tej całej PO?

Tak, myślę że każda, bo PO co takiego zrobiło niby? Konkretnie proszę z ich planu :)

@jehowy ty swoim koleszkom z tej twojej sekty takie bzdury wypisuj a nie nam.

Polszczyzny uczył Cie sam prezydent, a kultury niesiołowski?

Nie dziękuje, nie należę do żadnej sekty i w najbliższym czasie nie zamierzam do tak owych przystępować jednak dziękuje za zainteresowanie

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Dlaczego oburzacie się na to, że politycy obiecują i nie dotrzymują większości? Człowiek jest tak zbudowany, że potrzebuje obietnic. W nie takie obietnice ludzie wierzą od wieków. Wszyscy politycy to wiedzą, nie ważne z jakiej partii i to zwyczajnie wykorzystują, by rządzić.

Człowiek jest tak zbudowany, że potrzebuje obietnic.

Ty w to wierzysz? Ja nie potrzebuje obietnic bez pokrycia, jeśli ktoś to robi to jest kłamcą i dla mnie jest nikim.

Wydaje mi się, że 95% polityków to biedni, zakompleksieni nieudacznicy, którzy boją się cokolwiek zrobić by nie stracić władzy, dzięki której mogą być przynajmniej przez chwilę "kimś" - moim zdaniem to główny problem polskiej polityki.

Każdy z nich chce się nachapać bo wie, że jego czas dobiega końca. Niestety polityk taki żyje złudzeniami i myśli, że jeśli nie zrobi podczas swojej kadencji nic(ani złego ani dobrego) to znów go wybiorą i historia się powtórzy.

To właśnie dlatego mamy taki burdel w służbie zdrowia, ubezpieczeniach społecznych - to przez takie podejście osoby pokroju pana Rydzyka mogą robić to co im się podoba bo wiedzą, że nikt się im do d*** nie dobierze.

Ja bym docenił kogoś, kto chciałby się rozprawić z tym wszystkim - niestety chętnych brak a jeśli się już pojawiają to sprawiają wrażenie osób niezrównoważonych psychicznie.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Człowiek jest tak zbudowany, że potrzebuje obietnic.

Ty w to wierzysz?

Ja w to nie wierzę ale jestem o tym przekonany. 95% ludzkości wierzy w tak niedorzeczne i bez pokrycia obietnice jak, np. życie wieczne w raju.

Czym przy tym są obiecanki wybudowania nowej drogi?

chyba źle Cię zrozumiałem, myślałem, że sam potrzebujesz takich obietnic do życia :)

zgadzam się, że większość ludzi ślepo wierzy w obietnice, których nie da się zrealizować ale to już ich problem

Osobiście po wydarzeniach z dnia 10 kwietnia 2010 zagłosuje na PIS. Dlaczego ? ponieważ nie lubię wyśmiewania, poniżania ludzi, którzy nie mogą się bronić jak i całego zamieszania wokół krzyża.

Rozwaliłeś mnie... na łopatki ;)

Jesteś tak wrażliwy, że nie zauważyłeś jak perfekcyjnie pewien mały człowieczek po 10 kwietnia organizuje swoją przyszłość. Nie jestem wyznawcą żadnej partii ale od tej jednej trzymałbym się z dala... na wieki wieków amen.

Kim jest ktoś kto wykorzystuje śmierć swojego brata i innych niewinnych obywateli do tego by dojść do władzy?

Jeśli zarzucisz mi kłamstwo to przypomnij sobie kampanię przed wyborami prezydenckimi. Pan Kaczyński był łagodny jak biblijny baranek, potrafił powstrzymać swoją złość i nienawiść by dojść do władzy.

Oczywiście gdy plan się nie powiódł wrócił do swego prawdziwego ja - to mi pokazało, że ten człowiek zrobi wszystko by dojść do władzy.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Ja powiem tak przez polityków to przestałem prawie TV oglądać, oni poza obrażaniem się nawzajem, walką między sobą, wciskaniem ciemnoty innym to niewiele robią a za ich błędy to wszyscy płacą. Demokracja u nas też coraz bardziej śmieszna jest - bo co to za demokracja jak osłowie głosują nie tak jak chcą tylko jak im szef przykaże bo inaczej to z partii wylecą:). Chyba najlepszym wyjściem są jednomandatowe okręgi wyborcze ale na to się niestety nie zanosi.

a proszę bardzo ,kiedyś to widziałem ,trochę się tego naszukałem ale znlazlem https://www.premier.gov.pl/realizacja-expose/ulatwienia/

No to można również przeczytać to: https://migalski.blog.onet.pl/358,2,ID429839810,n

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności