Skocz do zawartości

Drastyczny spadek pozycji w google

eRR0r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam forum gdzie głównym ruchem są wejścia z google bądź innych wyszukiwarek. Forum funkcjonuje od lutego, posiada przyjazne linki co jak zauważyłem bardzo spodobało się google. Forum na wiele kluczowych fraz bywało wśród konkurencji na 1 stronach wyszukiwań, zdarzało się że po dodaniu jakiegoś tematu w ten sam dzień notowaliśmy już wejścia z tej frazy. Cała ta sielanka trwała do czasu, z dnia na dzień spadliśmy na łeb na szyje i praktycznie w ogóle nie notujemy wejść, jakiś tydzień - połtora temu znów coś 'zaskoczyło' i byliśmy w czołówce po to by przedwczoraj znów spaść i to daleko bo praktycznie nie notujemy żadnych wejść.. Co może być przyczyną takiego działania? W google mamy zaindeksowanych Około 3,380 wyników (0,12 s) .

D_S napisał(a):
Z tego co zdążyłem zerknąć to domena jest chyba zbanowana.

Jakim cudem może być zbanowana? Może ma na to wpływ że trzymam ją na dns'ach afraida? I skąd takie działanie google? Raz jest zbanowana raz nie jest?

Nie wiem czy mogę dać link do forum z tego względu że mogę złamać regulamin. 1 wynik w google po wpisaniu free4y .

Kataloguj precluj jak najwięcej...

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności