Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ogólnie dzięki Moneron za tą dodawarkę. Korzystam i jestem zadowolony. Takie pytanie mam, jak już mnie przekieruje do danego katalogu i zrobię znowu "wyślij" to opis z mieszarki znowu się generuje, czy już bierze ten sam? Bo jakoś nie dopatrzyłem się, by się zmieniał.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

@Cimathel: Jak dobrze rozumiem masz na myśli sytuację kiedy:

1. Klikasz "wyślij".

2. W "firance" otwiera się wypełniony add-form katalogu

3. Klikasz ponownie "wyślij"

4 W "firance" odświerza się wypełniony add-form katalogu z tymi samymi danymi

Jeśli o to chodzi i chcesz po odświerzeniu w formie były inne dane kliknij "przeładuj" nastepnie "wyślij".

Wciśnięcie "przeładuj" spowoduje wygenerowanie nowych danych (tytuł, opis itd.), które mogą być wysłane do add-forma za pomocą "wyślij", który służy tylko do wysyłania danych do forma otwieranego w "firance"

C.png

C.png

• 3 tygodnie później...

Info dla tych co korzystają z półdodawarki.

Po otwarciu projektu do katalogowania widać nowy link POBIERZ RAPORT KATALOGOWANIA

Większości nie muszę chyba tłumaczyć do czego służy, dla mniejszość: Raport zawiera dane o procesie katalogowania tworzony na podstawie przycisków statusu klikanych w trakcie.

Statusy:

OK - zgłoszony do katalogu

EXIST - istnieje w katalogu

DEL - katalog skasowany z listy

Raport jest w formacie csv, z przecinkami. Na potrzeby nowego office/excel wystarczy np. w notatniku podmienić przecinki na średniki.

W bliskich planach raport w wersji html z możliwością jego edycji.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności