Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no cóż, nie korzystam z seolight więc nie pomogę

myślę za to że da się to zrealizować od drugiej strony, czyli kolejne rozwiązanie do wdrożenia

Ja skutecznie przeprowadziłem taką operację jakiś czas temu. Trochę było kombinowania, musiałem inaczej zapisać plik jakieś kolumny dodać czy usunąć ale generalnie dało radę :rolleyes:

Tekstowe Demotywatory - humor z życia wzięty

czy nie daloby rady w spisie dodac kolumne - data dodania do spisu?

wiedzialbym od razu jakie nowe katalogi doszly ktore mam sobie 'doimportowac' do wlasnych programow

teraz jest to cholernie utrudnione

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Moneron faktycznie zniknął, ale jest spowrotem, trochę zarobiony byłem i na forum zabrakło czasu. Błąd faktycznie się czasem zdarza, i może się czasem zdarzyć tuż po update bazy. Po ostatnich poprawkach bota mi wylazł, zanim jednak poprawię bota może się jeszcze zdarzyć, ale jest narzędzie, które "can fix it" więc błąd może "wisieć" maksymalnie do kilku godzin. Na dniach poprawię bota więc wkrótce powinien całkiem zniknąć.

C.png

C.png

Mnie też martwiła liczba darmowych, bo sam korzystam z tej listy. Trudno żeby ciągle przybywało, skoro darmówki albo znikają albo zmieniają się w płatne, taka kolej rzeczy. "Wygrzebałem" ostatnio ponad 60 darmówek do listy, za parę dni znowu coś wygrzebię, cel na początek 400 darmowych/ogólnych potem się zobaczy.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności