Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pandha, jest więcej niż 13.

Darmowa opcja wg. mnie tzn. bez płatności, bez min PR, bez BL czyli "darmowa opcja - wybierz" i "typ - ogólne" i masz co chciałeś, aktualnie powinno być ok 120.

Jak ukryjesz "z linkiem zwrotnym" i "min PR" to ukrywasz jednocześnie sporą część darmowych i stąd te 13.

Masowe dodawanie - pomyślę, ale ja już widzę problem. Aplikacja sprawdza co się dodaje. Wyobraź sobie teraz łączenie z np. 30 serwerami jednocześnie, jak długo skrypt będzie wisiał; to nie stoi na dedyku. Jak nie będzie sprawdzał i będzie masowe dodawanie to spodziewam się niespodzianek w postaci list miniaczy itp, ktoś nie doczyta, a ja mogę stracić kupę czasu

Eksport - będzie jak będzie co eksportować

C.png

C.png

yobraź sobie teraz łączenie z np. 30 serwerami jednocześnie,

Po pierwsze wybij sobie z głowy sprawdzanie w czasie rzeczywistym, kolejkuj - możesz co najwyżej sprawdzać czy już nie ma na liście ani kolejce.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

całkiem fajne, ale czy ja ślepy, czy nie da się filtrować po tematyce katalogu? tylko tematyczne się da, ale np tylko sklepy to już nie? Sugerowałbym też ujednolicić słownik tematyczności (opcja z wyboru), bo jedni wpiszą np dla katalogu sklepów: sklepy, inni sklepowy, zakupy, katalog sklepów, itp. Namiesza się za bardzo z czasem.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Jeszcze by się przydało do filtrowania ilość stron oczekujących i data ostatnio dodanej strony :)

Aha, i jeszcze czy na stronie głównej katalogu widnieje: "Witamy w SEOKatalogu - najnowszym polskim projekcie SEO..." ;)

Mi by się takie coś przydało, a może jeszcze komuś ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Nic tylko pogratulować i podziękować koledze, ja sobie właśnie wziąłem co potrzebowałem i będę wracać po aktualizację :)

Ps - dorzuć tam jakiś adwords bo koledzy z forum na pewno się odwdzięczą ;)

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności