Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Super pomysł i kawał dobrej roboty oby projekt się rozwijał. [Propozycja] by można było sortować otrzymane wyniki :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Maxpan - nie doczytałem takich informacji, a natknąłem się od razu z tym problemem gdy testowałem stronkę.

Tak czy tak bardzo fajnie się to wszystko zapowiada

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Spis super, czy autor myślał o możliwości stworzenia sobie konta w celu zaznaczania katalogów w których się już stronę dodało? Obok każdego katalogu jakiś przycisk "tu dodałem".

Taką możliwość masz w topkatalogi.pl :P

I to w 3 statusach oznaczających stan: strona w moderacji, dodana i widoczna, odrzucona.

iMariush - na razie ustwione jest co 3 doby, jak serwer się nie udławi (ograniczony transfer) przy większej ilości to tak zostanie, jak się udławi przestawię na max katalogów dziennie i czas aktualizacji będzie ruchomy

ArTh00r - źle zinterpretowałeś filtrowanie, jak wybierzesz darmowe to pokaże tylko te, które mają opcję: D - za darmo, bez min PR i bez BL; jak dodatkowo ukryjesz PR i BL to ukryjesz też te, które mają np. D+BL, D+PR i D+BL+PR; wybierz tylko D, i będziesz miał wszyskie, które mają D; aktualnie powinno wyjść 181 w tym 137 ogólnych więc chyba nie jest tak źle

C.png

C.png

Daj możliwość sortowania po nazwie katalogu. Obecnie sortowane jest po dacie aktualizacji (chyba), a kolejność zmienia się przy kolejnych moich odwiedzinach strony. Ciężko zapanować nad tym gdzie już dodawałem.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności