Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xemix - Dzięki za info. Błąd nie ma dużego znaczenia, ale po co ma tam być. Na PW masz w prezencie parę kodów. Jak ktoś znajdzie coś jeszcze to będę wdzięczny za info i podeślę parę kodów.

No właśnie, bym zapomniał. Eksport listy już działa, ale nie jest free. Poniżej parę kodów. Każdy kod może wykorzystać wielu użytkowników. Każdy kod jest ważny przez 10 minut od pierwszego użycia, więc korzystajcie sensownie żeby inni też skorzystali tj. najpierw wykorzystajcie pierwszy, jak się skończy to drugi itd.

SEOEXP01

SEOEXP02

SEOEXP03

SEOEXP04

SEOEXP05

Edit: Kody odświeżone tj. znów działają

C.png

C.png

bardzo fajny spis moneron ale wciąż jest mała ilość katalogów.

Na podobnej zasadzie moglbys tez zrobic spis np. katalogów autorskich i innych.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Wiedziałem, że tak będzie, ale nie myślałem że tak szybko. Podziękujcie pani/panu z IP 83.*.*.* za napisanie bota. Obsługiwanie kilku zapytań na sekundę nie jest ani mi (obciążanie serwera+transfer) ani wam (strona wolniej działa) na rękę w związku z czym muszę wrzucić małe ograniczenia. Dla większości userów nie powinny być uciążliwe, a nawet niezauważalne.

sebau: co do innych katalogów to bardzo prawdopodbne, że takie listy powstaną z tym że autorskie raczej odpadają; co do ilości to w tej chwili jest 850, jak na ogół katalogów to mało, ale jeśli chodzi o same seokaty to nie jest tak źle tym bardziej, że staram się omijać zbanowane i te do których nie można dodać strony, no i jeszcze zauważ że strona działa od 12 dni (czyt: lista rośnie)

C.png

C.png

Jeśli ktoś tu trafi to czekam na wasze opinie. Część katalogów z listy ma sporą kolejkę oczekujących, ale z tego co zauważyłem niektóre z nich jak najbardziej działają i są moderowane, tylko sporo wpisów jest deaktywowanych z różnych powodów (np. brak płatności na kolejny rok w jednym z katalogów firm). Pomyślałem i wymyśliłem, aby przy każdej aktualizacji robot sprawdzał czy z kolejki ubyło lub czy w aktywnych przybyło. W ten sposób będzie wiadomo czy katalog jest w ogóle moderowany. Na liście znajdowałby się data ostatnio potwierdzonych zmian.

Co o tym myślicie, może ktoś ma lepszy pomysł?

Tak poza tym będę wdzięczny za zgłaszanie błędów zarówno dotyczących działania aplikacji jak i zawartości listy. Trafione zgłoszenia nagradzam kodami do eksportu.

C.png

C.png

Z ciekawych informacji jakich bym oczekiwał, to data ostatniego dodanego wpisu do katalogu -wiemy wtedy kiedy ostatnio moderator tam zaglądał. Można też pokusić się o średnią liczbę akceptowanych w ciągu tygodnia wpisów -tylko tu nie mam pomysłu jak to policzyć. A tak to pomysł bardzo fajny.

Myślałem o tym żeby publikować datę ostatniego wpisu, ale technicznie trudne do rozwiązania dlatego będzie widać kiedy robocik stwierdził, że przybyło stron aktywnych lub ubyło z kolejki. W podglądzie ostatnio aktualizowanych już widać, jak będzie więcej danych dodam kolumnę do listy.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności