Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie te których nie udało się zaktualizować w ciągu 7 dni oznaczane są na czerwono, po 30 dniach wypadają z listy.

jeżeli nie ubyło stron oczekujących to automatycznie usuwa z listy bądź trafia do moderacji do admina.

Tu będzie trochę gorzej bo nie zawasze mam informację o stronach aktywnych/oczekujących, ale pomyslę jak to rozwiązać.

C.png

C.png

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Heheh... ja w 3 minuty miałem listę wszystkich katalogów z Twojej bazy. Zbyt bystrym nie trzeba być, aby tego dokonać. :)

No i? Mi udało się dziś ukraść dwa jabłka, zaoszczędzając całe dwa złote!!!

To, że można coś ominąć, nie znaczy, że tak należy robić...

Wracając do tematu, powodzenia przy moderowaniu wiem ile to wymaga cierpliwości i nie zrażaj się,

pełno pozycjonerów którzy zarabiają miliony a nie stać ich na 2zł by docenić czyjąś pracę.

Brakuje również wyszukiwarki na stronie, jak również pomyśl nad jakimś systemem raportów,

bo tak trudno będzie Ci utrzymać aktualną listę, codziennie jest taka rotacja, ciągle się coś zmienia.

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Kukis, TRENS - doskonale o tym wiedziałem, że się da ale rzuciłem na początek "na pożarcie"

Mar, Blue_Magic, owidiusz - raportowanie jest w planach na bardzo niedługo, no i będzie nagradzane żeby nie było że ktoś za mnie odwala robotę z tym że raporty przydadzą mi się tam gdzie coś przeoczyłem dodając katalog, później wszelkie zmiany raportuje mi automat; odwiedza katalogi średnio co 4 a z obserwacji widzę że w tym czasie w ok 100/900 zmieniają się grupy wpisów czasem z darmowych na płatne lub z linkiem

No i? Mi udało się dziś ukraść dwa jabłka, zaoszczędzając całe dwa złote!!!

Dobre porównanie. Prawie codziennie zerkam w logi i widzę co kto otwiera i w jakim czasie, wnioski łatwo wyciągnąć. Powiem wam, że widziałem już nawet mądrego automata (człowiek raczej nie otwiera kilku stron na sekundę), który strona po stronie otwierał szczegóły katalogów i nie był to z pewnością żaden bot wyszukiwarki, przedstawiał się jako przeglądarka.

Się rozgadałem, a zmierzałem do tego, że bez sms-a już się nie da, no dobra da się pierwszą stronę listy i 10 pierwszych podglądów szczegółowych. Miałem z tym jeszcze poczekać ale sami mnie popędziliście, szkoda tak rozdawać długie godziny pracy za free.

Żeby nie było że jestem sknera:

PIO24H01

PIO24H02

Będą działać przez najbliższe 24 godziny, tylko w tym samym czasie z jednego kodu może korzystać tylko jeden komputer, więc kto się wstrzeli w lukę ten skorzysta.

TO SĄ KODY DOSTĘPU DO LISTY, NIE KODY DO EKSPORTU LISTY

C.png

C.png

Osobiście wolałbym coś w stylu handlu wymiennego jak już... no chyba, że Ci zależy na tych 82 groszach. ;)

Odezwał się ten który ma płatność w katalogu 2,46zł rozumiem, że ci nie zależy na tych 82 groszach, i wpisy pojawiają się u ciebie w ramach handlu wymiennego, a płatność jest dla picu? Dziwne zasady tu panują, jawne okradanie drugiej osoby i 0 konsekwencji, a do tego jeszcze się tym chwalą :)

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Dziwne zasady tu panują, jawne okradanie drugiej osoby i 0 konsekwencji, a do tego jeszcze się tym chwalą

Nie chwalę się tylko chciałem jakoś zasugerować wprowadzenie utrudnień/zabezpieczeń. ; ]

Zamiast płatności z którego właściciel dostaje 33% minus podatek wolałbym dorzucić swoją bazę katalogów. Pytanie tylko czy moneron będzie bawił się w odfiltrowanie seokatalogów od reszty, bo nie kolekcjonuję informacji o skrypcie, a samych płatnych mam prawie 1300 na liście. ;]

Odezwał się ten który ma płatność w katalogu 2,46zł rozumiem, że ci nie zależy na tych 82 groszach, i wpisy pojawiają się u ciebie w ramach handlu wymiennego, a płatność jest dla picu?

to samo miałem napisać, ale nie chciało mi się :)

Kukis to napisz taką propozycję na PW bo wypowiedź o 80gr wyszła Ci tragicznie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności