Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem pierwszy z brzegu kod (PIO24H01), na ie/win zadziałał bez zająknięcia.

Spojżałem w logi i wszystko jasne. To są kody dostępu do listy, nie da się z ich pomocą zrobić eksportu listy.

Kukis, nawiązując do 33% zmień dostawcę sms premium, nie wiem kto ale ktoś Ci nieźle skubie kieszeń; co do wymiany to jak rozumiem, chcesz mi zaoferować listę, na której sam nie wiesz co jest, a są tam jakieś działające seoki, których nie ma u mnie? Jeśli chodzi o te 80gr (u mnie jest trochę więcej) to dlaczego miałoby mi nie zależeć, to nie wolontariat, no chyba że uważasz że nie powinno się płacić za cudzą pracę, jeśli tak to chętnie Cię zatrudnię :)

C.png

C.png

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Normalnie mi się nasuwa: "tu jest Polska". Jak udostępniłem tylko 1 stronę za free to widzę filtrowanie i sortowanie na wszelkie możliwe sposoby żeby wydłubać jak najwięcej. Ciekawe ile to zajęło i czy warte było dwóch złociszy. A na mnie to działa jak płachta na byka więc teraz za free widać tylko 10 pierwszych

Dzisiaj zapowiada się przekroczenie pierwszego 1000 na liście więc zapraszam.

C.png

C.png

Xemix - delikatnie, tylko z 2 na 3, reszta została

Blue_Magic - No i oczywiście to 24,60 jest dla tych, którzy chcą być cały czas na bierząco. Jeśli potrzebujesz taką listę raz na jakiś czas to możesz wziąć kod na dobę za 3,69 lub pobrać listę w csv za tyle samo, to już chyba niedrogo. Za 24,60 z VAT masz nieograniczony dostęp (oprócz eksportu) na 30 dni. Jak się rozejżysz to znajdziesz listy za 50 i więcej tylko często bez aktualizacji. No może jest tam więcej katalogów, bo na różnych skryptach, ale jakich, dowiesz się jak zapłacisz, tutaj możesz pofiltrować i zobaczyć ilościowo co jest w środku zanim zapłacisz. Ot, subtelna różnica, którą się mogę pochwalić :)

C.png

C.png

Szybkie ogłoszenia:

1. Posprzątane kilka niedziałających/zbanowanych, nieposprzątanym dałem jeszcze szanse na reaktywację; na ich miejsce parę świerzych seoków

2. Systemu raportowania błędów wciąż nie ma, ale zachęcam do raportowania np. na PW, w nagrodę za informacje których robot by nie wychwycił kody dostępowe do listy.

C.png

C.png

Niektórzy już skorzystali, dodali swoje katalogi osobiście i zajmują miejsca na początku listy. Zachęcam właścicieli katalogów do ich zgłaszania daję +10 do rankingu czyli póki co wskakują na pierwszą stronę listy. Poza tym im wcześniej tym lepiej, każdy udany autoupdate to +1 pkt.

C.png

C.png

Mam coś nowego więć się pochwalę.

Jeśli ktoś nie ma jeszcze swojego seoka na mojej liście to zapraszam.

Jeśli katalog już tam jest to można go podnieść na górę listy dodając mu punkcików, o których mowa w poście powyżej. Wystarczy w katalogu, lub na innych stronach, lub w newstelerach, powiadomieniach e-mail itp. umieścić odpowiedni link. Gdzie będzie, nie ma znaczenia, ważne żeby działał. Kiedy ktoś wchodzi na dowolną stronę listy z Twojego linku dostaje ciacho ważne przez 30 dni. Jeżeli potem "w asyście ciacha" wpisze kod dostępowy katalog z linku/ciacha dostaje tyle punktów ile warty był kod, czyli aktualnie 3-20. Na pytanie czy warto odpowiem, że warto. Lista ma kilka tysięcy odsłon dziennie. Userzy widzą na początku listę posortowaną wg. punkcików i mają pełny dostęp tylko do top10 listy. Spora część userów nie wpisuje kodów i przegląda właśnie top10 listy. Wg. mnie warto się tam wepchać ze swoim katalogiem/katalogami :)

C.png

C.png

• 2 tygodnie później...

Coś ostatnio posypało na pio spisami seokatalogów, ale czy ktoś ma taki jak ten? Wkrótce dorzucę coś ekstra, ale nie zdradzę niespodzianki. Powiem tylko, że projekt jest w fazie testów i planuję udostępnić go w ramach tej listy. Myślę, że wam się spodoba. Póki co wracam do testów.

C.png

C.png

Coś ostatnio posypało na pio spisami seokatalogów, ale czy ktoś ma taki jak ten?

Spisy już były zanim powstał Twój. A te co wyszły po Twoim to mają inne źródło pochodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności