Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zapominaj, moneron, że ten spis jest tak jakby nie przefiltrowany - wiele jest katalogów, które są opuszczone, niemoderowane już, więc raczej nie pomogą. Po co one? Po to by tracić czas, dodawać do nich a efektów i tak nie będzie? I tak trzeba sobie ręcznie przefiltrować listę pod tym względem :D

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kukis - Absolutnie nie mówię nic o źródłach list, nie twierdzę że ktoś mnie kopiuje bo nie mam podstaw, wspomniałem tylko że ostatnio widzę tego trochę więcej na pio

Xemix - Właśnie do tego służą filtry na stronie, każdy może szybko i łatwo odfiltrować co mu się podoba, bo nie da się szybko określić czy katalog, który ma np. 1k w kolejce jest porzucony, czy może moderator wyjechał sobie na wakacje, czy może zwleka żeby sprawdzić unikalność opisów (patent generała). Jak się wyrobię jutro będzie kolumna z datą ostatnio widzianych śladów moderacji. Reasumując na liście nie oceniam katalogów tylko udostępniam sporo danych na podstawie, których można samemu wyciągać wnioski i określać kryteria wartości/użyteczności katalogów. Jak do tej pory z listy wylateciało już kilkadziesiąt, może już ponad 100 katalogów, które były bezużyteczne z różnych powodów (wygasła rejestracja domeny, brak licencji seoka, brak możliwości dodania nowych stron).

C.png

C.png

Obiecałem, że będzie nowy gadżet, no i już jest Półautomat do SEOKatalogów. W niedalekiej przyszłości będzie zmieniony interfejs użytkownika na ładniejszy, bardziej nowoczesny ifunkcjonalny. Póki co jest taki jak widać, ale aplikacja jest jak najbardziej w pełni funkcjonalna. Aplikacja sama w sobie jest za FREE, ale jest zintegrowana z listą katalogów więc aby móc z niej w pełni korzystać konieczny jest pełny dostęp do listy. Oczywiście można i warto ją wypróbować za FREE z 10 pierwszych katalogów z listy.

C.png

C.png

Dlaczego nie ma szukajki po adresie? Przydała by się też opcja wyszukiwania po "stajni" właściciela - jeśli chciałby przyznać się publicznie do swojego dorobku.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Styx - szukajka po nazwie i stajnie są w planach, będą jak znajdę trochę czasu

Chciałem dodać swoje strony do twoich katalogów albo spisu twoich katalogów :

https://kolorowe.moneron.pl/

Niestety nie mogę bo po wpisaniu poprawnie tokenu piszę, że jest niepoprawnie wpisany.

Trochę off-top, ale skoro i tak piszę:

Domyslam się, że chodziło o katalogi moje ze spisu a nie dodanie do spisu moich katów.

Jesli chodzi o token to nie wiem co nie działa. Jedyne co mi przychodzi do głowy to że blokujesz ciasteczko sesji u siebie, wtedy na pewno nie zadziała. Jeśli tak nie jest to zadałeś mi niezłą zagadkę bo nie mam pomysłu jak jeszcze to może nie zadziałać.

C.png

C.png

Poszło z firefoxa, dzieki za rade. Jutro zapewne dodam do pozostałych katalogów jeśli zaakceptujesz ten 1 wpis :)

Podejżewam, że wcześniej próbowałeś z IE. Tam są jakieś jazdy z ciachami, np. nigdy nie udało mi się dodać strony do seoka w IE, wypluwa, że url za krótki lub brak https:// mimo, że ustawiłem żeby akceptował wszystkie cookies i tak d.... A może ktoś mnie oświeci o co w tym chodzi?

Zaraz będzie moderacja wpisów w kolorowych, jeśli to ten katalog co myślę to pójdzie :jezyk1:

C.png

C.png

Jak dla mnie, jako osoby, która wcześniej nie korzystała z dodawarek, bardzo fajne i pożyteczne narzędzie. Nie wiem, czy to jest (nie widziałem) ale dodałbym opcję ustalania z góry, do jakich katalogów chcemy się dodawać (same darmowe, płatne, itd). Poza tym zakres informacji podany w aplikacji jest wystarczający by się dopisać lub nie. Czy półautomat sprawdza, czy domena została zbanowana przez google'a ?

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

(...} Nie wiem, czy to jest (nie widziałem) ale dodałbym opcję ustalania z góry, do jakich katalogów chcemy się dodawać (same darmowe, płatne, itd). (...). Czy półautomat sprawdza, czy domena została zbanowana przez google'a ?

To wszystko o czym piszesz jest tylko nie bezpośrednio w dodawarce. Zanim zaczniesz katalogowanie ustawiasz sobię za pomocą filtrów/sortowania listę (na głównej stronie). Tam możesz wybrać np. "tylko darmowe". Jak przejdziesz do dodawarki w pamięci będziesz miał tą listę, którą wcześniej ustawisz. Jak nie zafiltrujesz będzie cała lista. Zbanowane/niezaindeksowane katalogi też odfiltrujesz, wybierasz min, 1 Google IP i wszystkie niezaindeksowane znikają z listy. Celowo dodałem filtr zamiast od razu wywalać takie katy, bo niektóre nowe na liście nie były jeszcze zaindeksowane więc dostają na to 14 dni. Jeśli potem nadal 0-IP wypadają z listy jako zbanowane. Aktualnie niezaindeksowanych jest chyba z 5szt.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności