Skocz do zawartości

Najlepszy spis SeoKatalogów w sieci

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

OK, ogarniam. Thx za udostępnienie do testu. Mnie to pasuje, bo na samym szukaniu katów wuchta czasu schodzi. Wezmę sobie dzisiaj jeszcze jeden kodzik ;]

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie próbuje dodać jeden katalog i wyskakuje mi info że się nie da bo...

1. Adres katalogu jest nieprawidłowy

2. Podano adres podstrony, akceptowane tylko domeny

3. To nie jest SeoKatalog

4. Strona nie odpowiada

5. Skrypt został zbytnio zmodyfikowany

adres strony to https://dojazdowka.pl/

możesz sprawdzić co z moim seokiem jest nie tak że nie rozpoznaje go jako seokatalog?? :)

pytam bo mam jeszcze pare takich katalogów w bardzo podobnej konwencji...

---------------------------------
https://jakas_firma

Hm. dziwne, bo form jakoś tak od razu odpowiada, tak jakby w ogóle nie łączył się z katalogiem. Zaraz sprawdzę co jest grane.

Spróbowałem z localhosta i wszystko jest ok. Wygląda na to że albo blokujesz dostep do katalogu z mojego serwera.

Widziałem to już przy paru katalogach, zwracały 200-OK i informację o przekroczeniu limitu zasobów serwera zamiast właściwej strony, tu może być podobnie.

Odsiewam automatycznie bo szkoda mi czasu na inny "chłam", który bym dostawał. I tak czasem coś się przemknie.

Wyślij mi adresy pozostałych i info czy tematyczny na PW.

Właśnie próbuje dodać jeden katalog i wyskakuje mi info że się nie da bo...

1. Adres katalogu jest nieprawidłowy

2. Podano adres podstrony, akceptowane tylko domeny

3. To nie jest SeoKatalog

4. Strona nie odpowiada

5. Skrypt został zbytnio zmodyfikowany

adres strony to https://dojazdowka.pl/

możesz sprawdzić co z moim seokiem jest nie tak że nie rozpoznaje go jako seokatalog?? :)

pytam bo mam jeszcze pare takich katalogów w bardzo podobnej konwencji...

C.png

C.png

• 4 tygodnie później...

Baza powoli rośnie, przybywa możliwości, więc postanowiłem "odgrzać kotleta" i przypomnieć bywalcom tej części forum o swoim istnieniu.

Zdaje się, że przy mojej ostatniej wizycie w tym wątku nie było jeszcze półautomatu, tereaz jest.

Nie było też możliwości zakupu multikodów i konfigurowania listy do katalogowania z multikodem. Na razie tylko multi od kulfika, cena jak u źródła, a u mnie dodatkowo mały prezencik warty 14pln-ów

C.png

C.png

Moneron czy jest szansa na dodanie możliwości skonfigurowania kilku synonimizowanych opisów dla danego projektu w Twojej dodawarce? Wczoraj, mimo, moim zdaniem, dobrego wymieszania, spotkałem się z zarzutem nieunikalności opisu.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Jeśli chodzi o dodanie kilku opisów tak, aby można było je sobie potem wybierać to niestety nie. Jeśli chcesz żeby się losowały jedynym ograniczeniem może być głębokość zagnieżdżeń, robisz tak:

{opis-1|opis-2|opis-3}

W każdym oczywiście wewnętrzna struktura synonimków.

Jeśli chodzi o tą "nieunikalność" to różnie bywa. Ostatnio katalogowałem z wypasionym opisem, generował ~200-1200 znakowe opisy, marne szanse na wyraźne kopie. Po dodaniu do 5 (słownie: pięciu) katalogów z jednego dostałem odpowiedź, że opis nieunikalny. Zastanawiam się jak to sprawdził skoro pozostałych 4 nie było w indeksie. Ja podchodzę do info o nieunikalnym z przymrużeniem oka.

C.png

C.png

Przypominam sie w związku z małymi zmianami. Jeszcze 3 dni temu było widać tylko czy katalog ma opcję darmówki z wymogiem min. PR. Aktualnie widać równierz wartość minimalnego wymaganego PR. Nowy filtr jeszcze w produkcji, może będzie jeszcze dziś, jeśli nie będzie w poniedziałek, dlatego te dane w tej chwili są najbardziej przydatne po wyeksportowaniu listy.

C.png

C.png

Chyba nie dla ni kogo nie jest sekretem ze ludzie usiłują dodać totalne syfy do seokatalogow, mam trocha swoich to wiem o czym mowie.

Tych najlepszych jogurtów z tej grupy "Pozycjonerów' ja po prostu banuje, bo jak ktoś nie ma szacunku do mnie to ja nie mam dla niego :)

teraz proste pytanie do ciebie, twoja dodawarka działa na jednym IP? Bo jak tak to przez jednego "inteligentnego w inny sposób" inni użytkownicy tez maja pecha? Tak pytam z ciekawości...

Strona działa na swoim ip, to oczywiste, ale dodawarka to już inna bajka. Niektórzy mogą pomysleć, że kostrukcja adderka jest trochę prymitywna z wierzchu, ale nie jest to przypadek, dzięki rozwiązaniu z "firanką" zapytania wysyłane są bezpośrednio z ip klienta i nie da się jej tak po prostu zablokować. Blokując ip blokujesz klienta a nie dodawarkę.

C.png

C.png

Przypominam się z kolejną poprawką, dla wielu istotną

Można już filtrować katalogi, w których można dodać za darmo z min. PR strony.

Wyniki uzyskiwane przy pomocy nowego filtru to katalogi całkowicie darmowe+katalogi z wymaganym PR nie większym niż zaznaczony

Żeby odfiltrować jedne od drugich wystarczy dodatkowo zaznaczyć "ukryj darmowe", wtedy zostaną tylko te z wymogiem min. PR

C.png

C.png

Może niektórzy zauważyli małą zmianę trybu aktualizacji. Nie są już robione codziennie "po kawałku". Do odwołania bedą 1-2 razy w tygodniu ale w większej ilości, nie licząc tych które wymagają ręcznego potwierdzenia, te będą robione gdzieś miedzy automatycznymi.. Zapraszam do korzystania z nowych filtrów. Wkrótce mały update pół-dodawarki ułatwiający życie. Jeśli ktoś ma jakieś życzenia dot. listy i adderka to zachęcam do pisania, lista życzeń otwarta.

C.png

C.png

Uwaga, mała promocyjka.

Kto wyśle zgłoszenie na seokatalogi[at]moneron.pl dostanie kod do seolisty, o której niniejszy temat traktuje.

Koniecznie tytuł maila "PROMOCJA PIO 09", treść bez znaczenia, chyba że obraźliwa wtedy zgłoszenie odrzucę.

Promocja trwa do 26.09.2011 do godziny 23:59 lub do wyczerpania zapasów

Do rozdania 50 kodów:

90-dniowy: 1 szt.

30-dniowy: 3 szt.

7-dniowy: 6 szt.

1-dniowy: 40 szt.

Kody będą rozdawane wg. kolejności zgłoszeń od 90-dniowych do 1-dniowych. Kto pierwszy ten lepszy.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności