Skocz do zawartości

SB4 Edytor

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Wrzuciłem na serwer nową wersję 3.2 SB4 Edytora:

• Opcja ukrywania łańcuchów synonimów. Działa na zasadzie zmniejszania czcionki w łańcuchach synonimów do zera. W naturalnej wielkości pozostaje tylko pierwszy synonim z łańcucha. W ten sposób można łatwiej sprawdzić ogólny sens zdań.
  • Dodatkowa metoda miksowania. Tag <mix*></mix> działające tak jak zwykły mix, tyle, że zamiast przecinków używamy w miksie gwiazdek *. Używamy tego typu miksowania w linkach, które zawierają w adresie przecinki. Przykład: <mix*>a* b* c</mix> - oczywiście wynik po wymieszaniu będzie zawierał przecinki.
  • Druga dodatkowa metoda miksowania.Tag <mix'Liczba'></mix>. Używamy tego tagu do pomieszania i wyciągnięcia tylko określonej liczby słów. Przykładowo w wyniku zastosowania tagu <mix3>a, b, c, d, e</mix> otrzymamy tylko trzy losowo wybrane słowa.
  • Wewnętrzna zmiana metody wyświetlania podglądu, bo poprzednia metoda nieraz dawała pusty wynik.

Pobierz plik wykonywalny Sb4 edytora z działu download.

pozdrawiam

Grzegorz

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Witajcie

Mam problem w Seo Edytorze z linkami. Obok linku zawsze pojawia się jeszcze inny wyraz / fraza z synonimów.

Dzieje się tak za każdym razem, gdy w tekście pojawia się:

#1{wielka marchewka} lub #1{marchew|marchewka}

Dobrze jest tylko wtedy, gdy nie ma nawiasów #1marchew.

Problem w tym, że mam frazy kilkuwyrazowe i za każdym razem musiałabym wszystko poprawiać.

Jeśli tak to działa tylko u mnie, to co powinnam poprawić?

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności