Skocz do zawartości

SB4 Edytor

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie jestem trakcie testów, program spisuje się znakomicie, a ten błąd chyba występował u mnie w systemie, na innym kompie działa i jest ok. Myślę ze w połączeniu z nowym Seobohaterem będzie bardzo dobry tandem

Bardzo fajne i szybkie narzędzie. Dzięki.

Nie mogę się doczekać nowego SeoBohatera.

Rozumiem, że dzięki "wyjęciu" tej wtyczki na zewnątrz ulżysz głównemu programowi i nie będzie mi się tak wieszał na starych kompach? :P Bo mieszarka działa rewelacyjnie szybko.

dymna.jpg

To było jednym z głównych celów, bo bazy synonimów i ortograficzna niepotrzebnie zabierały zasoby gdy nie były potrzebne, czyli w trakcie katalogowania.

W nowym SB4 wyeliminowałem też problem zawieszania się na katalogach, bo każda strona będzie otwierana w osobnym wątku, a jak niektórzy wiedzą, wątki da się ubijać bez niszczenia procesu głównego programu. Tak więc, gdy pojawi się jakiś wredny katalog, nie narobi on już problemu.

pozdrawiam

Grzegorz

Po kliknięciu Przycisku "Sprawdź" cały tekst jest podkreślany czerwoną linią, a błędy ort przerywaną. Ja bym sugerował aby tylko błędy ortograficzne były podkreślane a poprawny tekst bez podkreślenia był. Byłoby czytelniej trochę.

• 3 tygodnie później...

Ten problem u mnie się pojawia zawsze jak stworzę nowy projekt i go edytuje. Po wyłączeniu programu i ponownym otwarciu tego projektu, problem się już nie pojawia.

edit:

Podczas kopiowania(menu kontekstowe) wygenerowanych tekstów (tytuł, długi opis) pojawia się ciągle ten sam błąd.

errorga.th.jpg

• 4 tygodnie później...

Oglądam sobie właśnie demo, w bazie gotowych tekstów znajdują się teksty z powycinanymi polskimi znakami. Chciałbym zacząć korzystać z SB4, nie jestem jednak pewien, czy to bug czy nie?

Wcześniej ze względu na problemy związane z brakiem kodowania UTF-8 musiałem odstawić SEObohatera. Rozumiem, że teraz będzie możliwość pracy z SB4 również z np. krzaczkami japońskimi?

美しい琥珀ジュエリー|琥珀アクセサリー専門オンラインジュエリーショップ。 - Co to jest? Język japoński dla początkujących?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności