Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oj komuś się chyba konwersja pomerdała z zatwierdzeniami (i tak dobrze , że nie z zatwardzeniami :P )

PS

jestem dziwnie spokojny , że gdyby była płatność nie za lead ale za zatwierdzony wniosek to z tych 600 pozostałoby coś w granicach zera :)

Zatwardzenie mam na Twój widok....

Żenada...

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zatwardzenie mam na Twój widok....

A wiesz co ? Dało się to wyczuć i rozumiem w pełni Twoje spinanie się :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja także od dłuższego czasu siedzę w PP bankiera, maneya i comperii, i nie uwierzę w życiu ze ktoś ma konwersje w granicach 80-90 % z wniosków na które nastąpiło wejście.

Owszem można uzyskać tzw. konwersje w granicach nawet 90% ale pomiędzy złożonymi czyli wysłanymi wnioskami a zaakceptowanymi.

Banki juz nie płaca za leady tzw. kowalskiego, juz nie możemy sobie wziąć z książki tel. jakieś dane i powysyłać, bank w każdym programie partnerskim płaci za leada jeśli lead jest dalej aktywny.

W twoim przypadku djmaster myślę ze pomyliłeś ilość wejść na wnioski z wnioskami otwartymi - wysłanymi.

Comperialead pokazuje te informacje czyli pokazuje na ile wniosków nastąpiło wejście ale także pokazuje ile wniosków zostało otwartych i wydaje mi się, że pomyliłeś te dwa rodzaje danych.

Wnioski otwarte w Comperialead podobnie jak i w innych PP to są te wysłane, jeśli bank zaakceptuje jakiś otwarty czyli wysłany wniosek to dostaniesz za niego prowizje. Akceptacja leada jest wowczas jesli po kontakcie banku z osoba która wysłała leada dana osoba będzie kontynuować dalsze działania.

Banki bardzo starannie ostatnio sprawdzają leady i nie płacą za leady fałszywe lub tez nawet leady które dane są prawdziwe ale osoba do której zadzwoniono z banku odmawia dalszego działania w związku ze złożonym wnioskiem w danym banku.

Wyobrażasz sobie ile mozna wysłac prawdziwych leadow majac baze danych np. jakis emerytów ? lub osób kóre są w jakiś organizacjach wzajemnego wsparcia ?

Banki z kosmosu nie maja pieniędzy, tak jest od kilku miesięcy w każdym PP

Po ogromnych ilościach fałszywych leadów gdzei dane były prawdziwe lecz osoby odmawiały dalszego postępowania banki zaostrzyły ich sprawdzanie i akceptują tylko te leady z których następuje dalsze działanie.

Prowadzenie strony z PP i zarabianie na PP już nie jest takim łatwym chlebem

Zresztą zdziwiła mnie ta ilość 600, rozumiem ze jeśli chcesz za nie pieniądze to uważasz ze są to wysłane i zaakceptowane przez banki leady.

djmaster, 600 wysłanych czyli w comperialead i w innych PP także otwartych wniosków to ogromna ilość, nie wiem jaka masz stronę ale chyba w top 3 na wszystkie frazy związane z finansami.

Wszystkie programy partnerskie maja zbliżoną tzw. konwersje (wejście na wnioski)/(zaakceptowane wnioski) w granicach 3-6%

wszystkie także maja zbliżoną konwersje (wnioski złożone - otwarte)/(wnioski zaakceptowane) w granicach 70-90%

Różnica jest tylko w dostępnych możliwościach jakie oferują programy partnerskie a mi osobiście najbardziej odpowiada Comperialead, z ich modółami i skryptami moge praktycznie zrobic za kazdym razem idywidualna strone różniącą sie od pozostałych.

Proszę jdmaster potwierdź ze te 600 to są wnioski wysłane do banków i że jesteś pewny że się nie pomyliłeś, każdemu może się zdarzyć taka pomyłka że pomyli wnioski na które nastąpiło wejście z wnioskami otwartymi i wysłanymi,

a ja jestem 100% pewny że sie pomyliłeś.

SEO i SEM - www.rwnet.pl

Master blaster tu masz odpowiedź https://www.forum.optymalizacja.com/topic/157837-comperialeadpl-ostrzezenie-przed-wspolpraca/#entry1091018

ja ze swojej strony dodam, że bardzo wątpię w tą magiczną 600 bo z własnego doświadczenia wiem, że ruch na stronie / stronach musiałbyś mieć z granicach 100K UU aby uzyskać 600 leadów.

Pomijam fakt mylenia zatwierdzenia z konwersją

EOT

z Tobą

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Spoko - mam awersje na bajki z mchu i paproci

No chyba jesteś niepoważny.... miałem ok. 600 WYSŁANYCH wniosków(CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM) . Wnioski oczywiście były od osób zainteresowanych produktem. I z tych 600 żaden (podobno) nie został zaakceptowany przez bank

WYSŁANYCH = Przekazanie danych do banku

Ruch na stronie mam bardzo duży stąd tyle wniosków!

Mam wrażenie że jesteś pracownikiem Comperia i ratujecie tym postem swój tył***

Ja także od dłuższego czasu siedzę w PP bankiera, maneya i comperii, i nie uwierzę w życiu ze ktoś ma konwersje w granicach 80-90 % z wniosków na które nastąpiło wejście.

Owszem można uzyskać tzw. konwersje w granicach nawet 90% ale pomiędzy złożonymi czyli wysłanymi wnioskami a zaakceptowanymi.

ALO, bardzo mądry post. Osobiście mówiąc o konwersji w granicach 80%-90% miałem na myśli stosunek wniosków oczekujących do potwierdzonych. Czyli jeśli wysłano 100 wniosków (zaznacza się on jako oczekujący nawet jak klient wpisze dane typu xyz tel. 666666666), 90 wniosków zatwierdzono. Jesli chodzi o wnioski otwarte to w moim przypadku jest to zazwyczaj proporcja 10/1. Czyli na 1000 otwartych wniosków, 100 jest oczekujących, z czego dość często zdarza się że 80-90 to zatwierdzone, choć jakbym miał wyciągnąć średnią to jest to 70%, ale ja promuje tylko niewielką ilość wybranych produktów.

Mam wrażenie że jesteś pracownikiem Comperia i ratujecie tym postem swój tył***

Przykro mi, musze Cie rozczarować, nie jestem pracownikiem Comperialead, jestem tylko realistą :)

Gdybym nie był zadowolony z Comperialead to nawet słowem bym nie pisnoł na twojego posta broniąc Comperialead.

A to że jestem bardzo zadowolony ze współpracy Comperialead to dlatego zdecydowanie bronie ten program partnerski i polecam go wszystkim moim znajmomym webmasterom nawet tylko poto aby wzbogacili swojej strony a przy okazji ieli szanse na dodatkowy zarobek.

Pozatym chciałem Ci zwrócic grzecznie uwage że nieładnie jest oskarzac kogos od złodzieji piszac ze to zwykla kradziez, to sądy są od tego.

Chciałbym jednoczesnie wszystkim zwrócić uwage na tego typu tresci z takimi ostrymi słowami,

"Każdy jest niewinny dopuki nie udowodni mu sie winy"

Mozna opisywac relacje i działania ale nic wiecej.

ALO, bardzo mądry post.

dziekuje, starałem sie opisać jak najbardzeij realistycznie to na dni dziesiejsze wyglada

SEO i SEM - www.rwnet.pl

W żadnym PP nie ma tak różowo jak to opisują, jednak poza jednym nie spotkałem się z tym aby jakoś oszukiwali. Najlepszy sposób to wysłać raz na jakiś czas wniosek na siebie lub znajomego np. darmowe konto.Jeśli nie będzie tego wniosku w rozliczonych no to coś kręcą.

Najlepszy sposób to wysłać raz na jakiś czas wniosek na siebie lub znajomego np. darmowe konto

Dokladnie tak jak piszesz "ja1" chociarz nie tak dokonca to wyglada, wysylajac co jakis czas wniosek na siebie lub znajomego mozesz zostac oskarzony o oszukiwanie i mozesz zostac wykluczony z danego PP , najlepiej wykorzystać obrazek z PP podpinając go do własnego formularza, dane z formularza wysyłac do siebie, prowadzic liste zainteresowanych, po wprowadzeni na liste wykonac telefon do osoby zainteresowanej ze wniosek do banku zostanie złożony i czy chce cos dodac do wniosku , nastepnie wysłać wniosek wprowadzajac dane sosbowe zainteresowanej osoby bezposredno we wniosku do danego banku, zapisac ID wniosku i poinformoawc osobe ze wniosek do banku został wyslany i poinformowac o tym ze bank skontaktuje sie z nia. Nastepnie po tygodniu zaddzwonic ponownie do danej osoby i spytac sie o to czy bank dzwonil i czy wniosek o kredyt jest realizowany.

I juz wiemy jak mamy reagowac jesli nie bedzie zaliczonego leada :)

Troszke wiecej pracy ale to najsuteczniejszy sposob na 100% pewnosci jesli chodzi o PP

oczywiscie wczesniej trzeba dodac do firmy pośrednictwo finansowe

SEO i SEM - www.rwnet.pl

Nie chcę żeby to było potraktowane jako reklama ale program partnerski z linka w mojej stopce ma coś takiego że jeżeli sami wysyłamy wnioski w imieniu klienta raz na miesiąc przesyłamy raport. W raporcie podajemy dane do jakiej instytucji i jaki wniosek wysłaliśmy, mamy pewność że sprawdzą taki wniosek jeśli bank odmówi jego uznania. Nie zmienia to faktu że to nie pośrednicy najczęściej coś kręcą, ale instytucje które mają z nimi podpisane umowy czyli np. banki.Sam nie tak dawno walczyłem o wypłatę ponad 2k z towarzystwa ubezpieczeniowego i udało się.

Djmaster towrzysz teorię spiskową - ja też korzystam z dwóch programów partnerskich Money i Comperii i jak bym miał efekty w granicach 80-90 procent to byłbym milionerem jak któryś z forumowiczów juz w innym wątku Tobie to mówił. Efektywność wniosków zrealizowanych na granicy 5 % to już super wynik. Nie wiem więc o co kruszysz kopie. Trzeba wziąć się do cięzkiej pracy bo czasy profitów z początków nowego milenium dawno minęły.

Pozdrawiam wszystkich realistów

Pracuje... pracuje... pracuje... ZIBICOM

Widzę że Panowie chyba pracują we wspomnianej firmie. NIE POLECAM!

Źle widzisz, a to, że nie polecasz jest Twoim prawem natomiast racja obiektywna jest zupełnie inna niż się Tobie wydaje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności