Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę dziwnie to wygląda, że z tylu leadów żaden nie został zaakceptowany. Wiem z doświadczenia, że niektóre banki sprawdzają te wszystkie formularze - konsultanci muszą zadzwonić do takiej osoby. Niektórzy wypełniają wnioski tak dla testu by zobaczyć co tam będzie po wypełnieniu.

Możesz spróbować współpracy w konkurencyjnym PP finansowym TotalMoney (ref link). Nie miałem z nimi, jak narazie takich przejść jak Ty :).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

• 3 tygodnie później...

Dziwna sprawa z taką konwersją :) Ja powiem tylko tyle, że czasem to dziwnie z pp finansowymi wygląda i mam wrażenie, że to bardziej po stronie banków odchodzą kombinacje i dziwne sytuacje. W takim m2m często jest rotacja programów i jest to zastanawiające bo albo coś nie naliczają i money ich wyłącza albo... no właśnie co? :)

Póki co pojawił się nowy pp, który na wstępie wygląda obiecująco i może zacząć przewodzić niebawem w wyścigu między pp.

• 1 rok później...

jestem już chwilę w ComperiaLead ale jakoś słabo mi to idzie. Mam parę zaakceptowanych wniosków ale trwało to bardzo długo i nie jest ich za wiele. Działam też jak kolega w TotalMoney (mój ref:) i tam wygląda to na moje oko zdecydowanie lepiej. Mam więcej leadów, w miarę szybko zatwierdzone wnioski i fajne narzędzia. Z racji, że działam głównie na Drupalu plusem jest to, że mają dedykowany moduł do niego a w Comperii jest tylko "Wkrótce". Ale to "wkrótce" trwa dosyć długo. Aha, w niektórych przypadkach totalmoney ma wyższe prowizje. Generalnie to jeśli masz dosyć popularną stronę to najlepiej zapisać się do paru PP i kombinować.

• 5 miesięcy temu...

No to mamy chyba nowych SEŁO ;-) specjalistów w ComperiaLead. Fragment dzisiejszego maila z nowym regulaminem i przymusowe linkowanie do Comperii dofollow na frazy z alt:

porównywarka finasowa nr1 i finansowy program partnerski comperialead.pl :

37dbcfe656aa102cm.jpg

Uprzejmie informujemy, że do Regulaminu Programu Partnerskiego ComperiaLead.pl zostały wprowadzone zapisy dotyczące:

✔ Praw i obowiązków Partnera w zakresie posługiwania się materiałami reklamowymi oraz logotypem ComperiaLead na stronach internetowych

"5.14. Partner jest uprawniony do wykorzystywania w sieci Internet udostępnionych przez Comperia.pl materiałów reklamowych tylko i wyłącznie w ramach wykonywania przedmiotu Umowy, czyli do promocji Programu Partnerskiego lub Produktów.

5.15. Uczestnik Programu Partnerskiego Comperialead.pl zobowiązuje się do opublikowania na swojej stronie w zakładce „Partnerzy” lub „Kontakt” logotypu Comperialead.pl w postaci:

lub logotypu Comperialead.pl w postaci:

5.16. Strona, na której znajduje się logotyp ComperiaLead.pl musi być indeksowalna dla wyszukiwarek oraz dostępna z poziomu nawigacji serwisu.

5.17. Logotyp do pobrania i zamieszczenia na stronie Partnera dostępny jest w Panelu Administracyjnym, w zakładce Dokumenty, podzakładce Wskazówki i instrukcje."

✔ Postępowania reklamacyjnego

"8.1. W przypadku stwierdzenia jakiejkolwiek niezgodności dotyczącej rozliczonych wniosków Partner ma możliwość zgłoszenia reklamacji za pośrednictwem zakładek Wnioski oraz Statystyka kliknięć w Panelu Administracyjnym ComperiaLead.

8.2. Zgłoszenie reklamacyjne musi zawierać:

a) przedmiot reklamacji;

B) dokładną datę i godzinę złożenia wniosku;

c) nazwę banku;

d) produkt;

e) numer EPI wniosku/numer EPI kliknięcia;

f) numer wniosku/umowy;

g) datę zgłoszenia;

h) inne dane mogące pomóc w rozstrzygnięciu sprawy.

8.3. Zgłoszenie powinno zostać złożone niezwłocznie po wystąpieniu nieprawidłowości.

8.4. Jeśli w toku procesowania zgłoszenia dostarczone dane nie będą wystarczające do weryfikacji, reklamujący zostanie wezwany do uzupełniania braków w terminie 3 dni od dnia otrzymania wezwania, z pouczeniem, że nieuzupełnienie braków w tym terminie spowoduje pozostawienie reklamacji bez rozpoznania.

8.5. Reklamacje złożone do ostatniego dnia miesiąca, w którym stwierdzono nieprawidłowość powinny zostać rozpatrzone do końca miesiąca następującego po miesiącu, w którym dokonano zgłoszenia.

8.6. W przypadku braku możliwości wyjaśnienia sprawy w terminie wskazanym w pkt. 8.5. niniejszego Regulaminu, Comperia.pl zastrzega sobie prawo do wydłużenia cyklu rozpatrywania reklamacji, jednak nie dłużej niż do 90 dni od momentu zgłoszenia nieprawidłowości.

8.7. Partner ma możliwość bieżącego monitorowania statusu reklamacji w Panelu Administracyjnym w zakładkach Wnioski oraz Statystyka kliknięć."

Dalsze uczestnictwo w Programie Partnerskim ComperiaLead.pl jest równoznaczne z akceptacją zmian Regulaminu. Jeżeli nie zgadzasz się z powyższymi zmianami masz prawo do rezygnacji z dalszej współpracy.

Zapraszamy do zapoznania się z pełnym Regulaminem.

Mój blog finansowy o tematyce oszczędzania i inwestowania https://finansenaplus.pl/

Oj ryzykowne zagranie. Jestem u nich nowo zarejestrowany, a tu już zmiana. Chyba tak szybko jak się zapisałem, tak szybko się wypisze.

@maqriusz182 To niech ten specjalista szybko trzeźwieje i niech się zastanowi nad tym co zrobił...

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

OT

chyba też moim klientom powiem, że mam nowy regulamin i reklamacje zamiast natychmiast będę rozpatrywał w ciągu 90 dni :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Ja cały czas podejrzewałem, że nie akceptują uczciwie wszystkich wniosków ... bo ciekawe po co mieliby zmieniać regulamin dot, reklamacji. Widocznie partnerzy się dosyć często upominają o swoje.

Co do umieszczenia linka to śmiech na sali i kpina z wydawców.

Proponuję wszystkim przenieść się całkowicie do bankiera, bo tam zarobki zawsze były nieporównywalnie lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności