Skocz do zawartości

Witajcie!!!

Igor

Rekomendowane odpowiedzi

nie obrazajcie sie ze pozdrowil tylko administratorow - wszak dzieki temu pozdrowil nas wszystkich bo przeciez prawie kazdy z nas jest administratorem swojego serwisu :(

witaj ;)

Dziękuję Oxygene, Jeżeli wyraz wszak ,użyłeś zgodnie ze słownikiem polskim. ;)

Każdy wie, jak wygląda praca administratora. Ale czy często jest on zauważalny przez użytkowników? Tylko wtedy, jak czegoś potrzebujemy.

Swoim powitaniem: Pozdrowienia dla wszystkich! Szczególnie dla administratorów forum., chciałem podziękować im, że stworzyli nam dobre warunki dla dyskusji i wymiany informacją, gdzie ja, jako laik, mogę czegoś się nauczyć? Tylko tyle. :)

Bez obrazy! Pozdrowienia były dla wszystkich na forum!!!

Life's beautiful...

Swoim powitaniem: Pozdrowienia dla wszystkich! Szczególnie dla administratorów forum., chciałem podziękować im, że stworzyli nam dobre warunki dla dyskusji i wymiany informacją, gdzie ja, jako laik, mogę czegoś się nauczyć? Tylko tyle.

Dziekuje,

To jest bardzo mile, ale pamietaj ze forum tworza przede wszystkim forumowicze, bo sam administrator nic nie zdziala bez czynnego udzialu forumowiczow. :)

Dziękuję Oxygene, Jeżeli wyraz wszak ,użyłeś zgodnie ze słownikiem polskim.   :lol:

uzylem zgodnie ze slownikiem ;) z jezykiem polskim nie mam problemow, gorzej z polskimi znakami w przegladarce. Nie wiem jak sobie z tym poradzic... :cry:

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności