Skocz do zawartości

Nowy katalog - Katalogi Ones'a

ones

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przedstawiam państwu nowy katalog stron "Katalog.My-Mp.pl" .

Jaką przewagę ma katalog.my-mp.pl oraz jak zachęcamy was do dodawania wpisów?

Katalog jest moderowany, jest to wielka jego zaleta! Posiadamy odpowiednie zabezpieczenia przed spamem a nasi moderatorzy czekają na wsze wpisy aby mieć możliwość ich akceptowania! Ciekawą opcją jaką wam oddajemy są top listy katalogów, które będą umieszczone na Blogu my-mp.pl . Top listy będą pojawiały się co tydzień z najciekawszymi stronami dodanymi w danym tygodniu! Dodatkowa moc dla użytkowników, którzy wybierają nasz katalog.

Wymagamy aby opisy katalogów spełaniły następujące wymagania:

unikalny tytuł;

unikalne opisy (mogą to być wasze, przerobione meta tagi);

minimum 300 znaków w opisach;

odpowiednio dodane tagi;

Czekamy na wasze strony!

Niedługo mam zamiar postawieniu jeszcze jakieś katalogów więc o wszystkim będę informował tutaj, stąd nazwa tego tematu.

Wszystkie katalogi będą podawane w pierwszym poście, niedługo aktualizacja (zaczynamy spokojnie od 1). Jest to jeden prosty katalog, następny będzie nieco bardziej rozbudowany, każdy katalog będzie unikalny, mam zamiar stworzyć małą bazę, która pozwoli mi i wam zdobyć trochę pozycji. :)

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Not. You're not right. :)

Zamysł jest nieco inny :( Niedługo sam zobaczysz. Udostępniam to aby ludzie dodawali na chwilę obecną linki. Na dniach zacznę linkować. Jest to "zaplecze" budowane od zera na chwilę obecną. Do wyszukiwarki prowadzą jedynie linki na my-mp.pl , na podstronach, na innych katalogach nie będzie już tego ;) Skrypt nie kupiłem za parę złoty. Zresztą to nie jest temat poświęcony wyszukiwarce :)

ones :) co to jest? tego czegoś stawi się setkami i nikt o tym nikogo nie informuje, bo niby po co?

Zajarzy do działu dla początkujących, a ten temat i taj poleci do kosza, tak mi się wydaje :)

jak interesują cie EasyDiry zainwestuj 5 zl w 38 templatek bez linka w stopce , kolega Vspak to sprzedaje https://easydir.pl/ , to tak w kwestii formalnej.

Paq tak szybko nie bo Kojotek nie przyjmuje do bazy bez BL :(

To jest pierwszy katalog, na standardowej templace, wygląda najciekawiej. Będą katalogi tematyczne oraz ogólno-tematyczne niedługo - bardziej rozbudowane, znacznie.

@edit..

Nie ma to jak zalana klawiatura.

Wracając do tematu, nie pogrążam się.

Zresztą mam swój zamysł, który będę realizował, chcesz to śledź ten temat. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności