Skocz do zawartości

Nowy katalog - Katalogi Ones'a

ones

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam fore bo nie miałem polskiego w szkole, wiec przed tym jak komuś wytykać błędy w ortografii zobacz najpierw to co sam piszesz.

Co do wizyt Google bota to w każdym innym easydir tak się dzieje to żadna twoja zasługa.

Wymaganie w easydir unikalnego opisu to moim zdaniem poroniony pomysł, bo prawdopodobnie i tak zostanie zbanowany tylko dla tego ze G lubi webmini i easydiry, wiem co mowie bo ma jednych i drugich bardzo dużo. Zdarzają się niedobitki ale na standardowej konfiguracji daleko nie zajedziesz.

twoja sprawa rób co chcesz ale nikt zdrowo myślący nie chwali się na pio easydirem na standardowej tempatce, obciach to...

Słuchaj nie chwalę się easydirem na standardowej templatce. Easydir nie ma standardowych opcji. Nieco jest pokonfigurowane, choćby patrząc na linki, to 1 sprawa. 2 sprawa, jest taka, że temat jest poświęcony nie tylko jednej stronie lecz większej ilości, niedługo dodam nowe, które są w przygotowaniu. Będą katalogi tematyczne i darmowe.

kaiba racaptcha wstawił, mogę dodawać swoją ale jeden taki katalog nie opłaca się, 1 sek pracy XR, lub hindusa kosztuje drożej jak link z tego katalogu.

ones ok widzę nadajemy na innych falach :D

Na koniec powiem super katalog, super podlinkowany ma olbrzymia wartość, zachęcam pisać unikalne opisy bo tylko takie właściciel sobie życzę.

Powodzenia życzę katalogu ;), zostawiam ciebie z twoja "poprawną" polszczyzną

MaxPan, to jest jeden katalog na easydir w celu sprawdzenia jego możliwości. Jak już postawiłem katalog więc czemu nie miałem go tutaj ukazać? Następne katalogi będą na innych systemach. Aktualnie pracuję na katalogu Web-News, niedługo udostępnie katalog na tym skrypcie nieco bardziej rozbudowany.

Nie mogę edytować pierwszego tematu więc jak jakiś moderator będzie miły proszę o dodanie tego to pierwszego postu.

Nowy katalog, aktualnie przygotowywany i zbierane są wpisy aby cokolwiek zacząć linkować.

Dodana płatność sms za 62 gr brutto, aby usunąć spam, nie jest to nic wielkiego a spam pójdzie wet.

Adres katalogu:

https://www.mycatalog.pl

Proszę o przeczytanie regulaminu przed dodaniem!

Kody dla PIO (proszę o pisanie kto jakie kody zużył:

MWVW7SC8
UNAAR9U1
N3K38UUS
KDHZ6482
47ZPQ7ED
88BFNQ99
PNN6ZGWI
BAHC3XKX
83QXVYK3
NZ1VUEM7
5WTMRTG3
PNGTMMPA
19V3Q9FC
6Q27C34F
FGX5SRR7
MY9GWQ51
ZWM3VCED
624AG527
8E6PW5YD
1PGQ31WA
VPYQKESC
886Q3LE3
A9HHW352
CJXC3DUC
51E31LTW
IFYZ737W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności