Skocz do zawartości

Agranda.pl moderowany seokatalog

skybit

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog jak katalog, zobacz sobie lepiej jakie będziesz mieć unikaty za kilka miesięcy mimo sprawdzania unikalności. Dla mnie to chore, bo jak można kilka tysięcy opisów robić o jednej stronie, zresztą niedługo w internecie nie będzie na tyle kombinacji wyrazów, aby coś było niepowtarzalnego :)

Katalog jak katalog, zobacz sobie lepiej jakie będziesz mieć unikaty za kilka miesięcy mimo sprawdzania unikalności. Dla mnie to chore, bo jak można kilka tysięcy opisów robić o jednej stronie, zresztą niedługo w internecie nie będzie na tyle kombinacji wyrazów, aby coś było niepowtarzalnego :)

Kończę pisać skrypt do seokatalogu, który będzie co tydzień sprawdzać wpisy. Po jakimś czasie same odsieją się te powtarzane. Początkowo miałem moderować wpisy w dacie 7 dni od dodania go do katalogu (jeśli ktoś dodawał w jednym czasie ich wiele to powinny być już zaindexowane), lecz poszedłem w stronę automatu - ja moderuje wpis jeden raz, a automat pilnuje duplikatów.

To w końcu wpisy Ci się skończą w katalogu :) Robot je z czasem wszystkie wywali :)

Jak ja dodaje wpisy do katalogów to z jednego opisu, który jest dobrze odżywiony synonimami (zawsze mają sens logiczny i składniowy) - dodaję tyle wpisów aby się nie powtarzały. Po kilkudziesięciu wpisach robię nowy tekst.

Jak ja dodaje wpisy do katalogów

1.Ale ty masz tych stron? zacznij od tego

2.Na razie wartość twojego katalogu jest mniejsza jak opis na 500 znaków pisany "z palca", wytłumacz mi czemu miałem by dodawać tobie unikalna treść w zamian za co?

Kończę pisać skrypt do seokatalogu, który będzie co tydzień sprawdzać wpisy. Po jakimś czasie same odsieją się te powtarzane

3.Wiele ludzi kopiuje dla swoich stron opisy innych, teraz pomysł sobie, dodałem tobie unikat jutro to skopiowali i dodali 1000 razy, moja strona leci, bo ty piszesz wspaniały skrypt co sprawdza unikalność mojego wpisu co 7 dni. Podałem hipotetyczna możliwość bo twój katalog(= 2 innych z tej stajni) wywaliłem już z bazy, zęby się nie denerwować później :).

Ale to jest twoja prywatna własność i możesz robić wszytko co chcesz.

Hee robisz jaja z katalogu :) po paru miesiącach będziesz miał 0 wpisów :)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Hee robisz jaja z katalogu :) po paru miesiącach będziesz miał 0 wpisów ;)

Jeśli sprawdzanie unikalności jest dla Ciebie "robieniem sobie jaj" to nie bardzo rozumiem po co w ogóle sprawdzać unikalność wpisów podczas jego moderacji skoro i tak po jakimś czasie będzie pełno duplikatów.

Eksperymentalnie odpalę to na jednym z katalogów. Wpisów może być stała wartość - liczba BL będzie stale rosła co powinno zachęcić do dodawania unikatowych wpisów. Jeśli eksperyment nie powiedzie się to nie będę tego wprowadzać na resztę katalogów.

Może zamiast na siłę cisnąć tam unikatowe opisy to byś zadbał o jakąś wyróżniającą się skórkę bądź inny element, który sprawiłby, że ten katalog będzie unikalny?

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Moja strona, a raczej jej opis (dobrze zsynonimizowany), który w innych katalogach przechodzi bez problemu wyleciał po dwóch tygodniach "bycia" w jednym z tych katalogów. Zielona skórka, 14 BL - może to i lepiej. Życzę powodzenia bo jak na razie ilość stron to 37.

szkoda czasu i unikalnych tekstów na takie katalogi jakość BL oceniajcie samie https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...mf=s&bwmo=d , i za co ludzi maja dawać swoje teksty?

co powinno zachęcić do dodawania unikatowych wpisów.

jasne

• 6 miesięcy temu...

Wpis dodany, zastanawia mnie jednak Twoje skrajne podejście do "unikalności" wpisów, której w dzisiejszych realiach po prostu nie można w żaden sposób wymusić... Może lepiej postaraj się o dobre podlinkowanie katalogu a od dodających strony wymagaj przede wszystkim textu logicznego, który dobrze opisuje strone...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności