Skocz do zawartości

Cześć

swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Jestem kompletnie początkującym pozycjonerem, lecz pierwszą wiedzę zacząłem pozyskiwać właśnie tutaj. Doszedłem do wniosku, że będę tutaj na tyle częstym gościem, że warto byłoby się zarejestrować.

Mam też proste pytanie, na które nikt chyba nie będzie miał problemu odpowiedzieć (taką mam nadzieję).

Zdobywać linki, to nic innego jak wstawiać linki do naszej strony na innych stronach? Najpopularniejszą/najłatwiejszą metodą są katalogi tak? Jakie linki są bardziej wartościowe od katalogowanych?

Pozdrawiam, swifty~

witaj ;)

Tak. Tematyczne.

Linki tematyczne, to znaczy? : >

To znaczy ze stron o podobnej tematyce. Zapraszamy do działu "dla początkujących".

Witaj na forum. :)

Wyjątkowa i profesjonalna fotografia ślubna Legnica oraz mój świeżutki blog fotograficzny. Amatorze, czeka na ciebie darmowy kurs fotografii cyfrowej online!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności