Skocz do zawartości

Zmiana anchor'ów - czy może zaszkodzić?

Mygamelab.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Większość backlinków do mojej witryny pochodzi z kilku for internetowych. Ponieważ są wszędzie takie same, to chciałem je troche urozmaicić. Czy zmiana sygnatury i w ten sposób hurtowa modyfikacja wszystkich anchorów może zaszkodzić pozycji w google?

Wymagania sprzętowe gier - Interaktywna baza z ocenami płynności od graczy.

GG - 5284771

A za co był ten filtr? Nie sądzę, że za anchory. Za linkowanie na jedna frazę nie złapałem jeszcze nigdy filtra. Złapałem natomiast za śmieciowa stronę z zainstalowanym swl. Piszę Ci o tym, gdyż może miałeś podobny przypadek. Moim zdaniem zmiana anchorów w stopkach na forach internetowych nie ma sensu. Lepiej zróżnicuj linki poprzez katalogowanie na nowe hasła.

seowyszbanner.gif

Nie wiem za co był filtr, trwał ok. 2 tygodnie. Przez te dwa tygodnie nie zrobiłem absolutnie nic ze stroną, bo spisałem ją już na straty - jedyna różnica była taka że przestałem dodawać linki

GG - 5284771

Czy pozycjonowanie na jedną frazę może zaszkodzić? Chciałbym poznać wyniki jakiegoś testu.

PS Żeby nie było - zawsze różnicuję frazy. Mimo wszystko zwykle mam znaczną ilość anchorów na jedno hasło i nigdy filtra nie złapałem.

seowyszbanner.gif

Czy pozycjonowanie na jedną frazę może zaszkodzić? Chciałbym poznać wyniki jakiegoś testu.

PS Żeby nie było - zawsze różnicuję frazy. Mimo wszystko zwykle mam znaczną ilość anchorów na jedno hasło i nigdy filtra nie złapałem.

od kilku lat robie szybkie zlecenia na jedna frazę i jeszcze żadnego filtra nie miałem chodz jak by nie było ryzyko jest

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

To spytam inaczej, abstrahując od filtra lub zawirowań - czy hurtowa modyfikacja anchorów, przykładowo "wymagania sprzętowe" na "wymagania sprzętowe gier" może mieć wpływ negatywny czy pozytywny? Z jednej strony jest różnicowanie, z drugiej martwię się czy google nie uzna tego jako sztuczne działanie

GG - 5284771

To spytam inaczej, abstrahując od filtra lub zawirowań - czy hurtowa modyfikacja anchorów, przykładowo "wymagania sprzętowe" na "wymagania sprzętowe gier" może mieć wpływ negatywny czy pozytywny? Z jednej strony jest różnicowanie, z drugiej martwię się czy google nie uzna tego jako sztuczne działanie

Zmiana anchora ci nie zaszkodzi.

Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl

Wojciech Matuła, tel. 721 376 407

indeks parp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności