Skocz do zawartości

[Wykonam] Kampanię AdWords

stwor_ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukujesz dobrej i taniej reklamy jaką daje AdWords?

Napisz do mnie. Przygotuje dla Ciebie KAMPANIE ADWORDS o dużej wartości za niską cenę!

PŁACĄC 500,00 PLN otrzymasz kampanię o wartości 2200,00 PLN na start w raz z jej prowadzeniem.

Jeśli będzie zadowolony, zawsze można zakupić kolejną po równie przyzwoitej cenie.

Jeśli interesują Cię mniejsze kampanie, to mam w swojej ofercie kampanię o wartości 220,00 PLN w raz z jej prowadzeniem w cenie 50,00 PLN

Płacisz, ja zakładam konto, uzupełniam Twoje konto, przygotowuję kampanię i puszczam!

TY JEDYNE CO ROBISZ, to patrzysz na zwiększający się ruch oraz ilość zgłoszeń czy sprzedaży!

Aktualnie prowadzę 3 kampanie : nieruchomości, wycieczki oraz sklepu z perfumami

Docelowo jestem w stanie prowadzić ok 5-8 kampanii, w zależności od budżetu jaki Państwo przeznaczają.

Mogę przedstawić do wglądu przykład kampanii, gdzie za klik w turystyce wychodzi zaledwie 0,30 PLN (efekty są naprawdę rewelacyjne)

? na co czekasz ? Sam odpowiedz sobie na to pytanie.

Dla 2uch pierwszych osób 30% rabatu przy płacących powyżej 500,00 PLN. Czyli zapłacicie zaledwie 350,00 PLN na kampanię o wartości 2200,00 PLN + prowadzenie kampanii w moim zakresie!

WIĘCEJ NA STWOR_ZIOM@O2.PL lub PW

PZDR STWOR :aniolek:

zostań konsultantką oriflame i oriflame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności